به گزارش خبرگزاری فارس از آبیک، در جشنواره غذای «کدبانوی نمونه» که با شرکت داوطلبان سلامت شهرستان آبیک در سالن شهید شیخ حسنی برگزار شد، انواع غذاهای محلی نظیر نیمرو با آغوز گوسفند تبریز، قلیه ماهی جنوب، انواع آشهای محلی، نانها و کلوچههای محلی نظیر کچور و اگردک در معرض دید عموم قرار گرفت.
در این جشنواره که با هدف ارتقای سطح سلامت خانواده با غذاهای سنتی و محلی برگزار شده بود، دو داور مرد و چهار داور زن قضاوت این جشنواره را بر عهده گرفتند که با استانداردهایی همچون مزه، تزئین و میزان روغن و نمک، غذاهای جشنواره را داوری کردند.
گفتنی است؛ در این جشنواره به شش نفر از برگزیدگان جوایزی اهدا شد.
اعظم قلیزاده مسئول واحد آموزش بهداشت و سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: گرچه کدبانویی به دستپخت نیست ولی این جشنواره را برگزار کردیم تا هنر زنان ایرانی را به نمایش بگذاریم.
وی افزود: یک کدبانو باید بتواند با حداقل امکانات بهترین غذا را تهیه کند، بهترین غذا این است که شور و روغنی نباشد بلکه آبپز، کبابپز و بخارپز شده باشد تا بتواند سلامت خانواده را ارتقا بخشد.
قلیزاده ادامه داد: این جشنواره با حضور داوطلبان سلامت و نمایندگان امور بانوان ادارات شهرستان آبیک برگزار شد.
انتهای پیام/77006/غ20/ظ1004