به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قم، حجت الاسلام محمد مهدی انصاری در جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان که امروز در دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، با اشاره به اهمیت و جایگاه مقوله سلامت در جامعه افزود: به لحاظ مسائل عرفی، قانونی، اعتقادی و شرعی جدیت در مسائل مرتبط با سلامت جامعه ضروری است.
وی ظرفیت استان در زمینه تولید فرآوردههای خام دامی را یادآور شد و گفت: در حال حاضر محصولات تولیدی استان در بسیاری از نقاط کشور توزیع میشود که برای حفظ و گسترش این ظرفیت باید برنامههای مناسبی تدوین و اجرا شود.
معاون استاندار قم با بیان اینکه اقدامات خوبی در زمینه تهیه فرآوردههای گوشتی سالم در استان انجام شده است اظهار داشت: باید با نظارت جدی بر اماکن تهیه، توزیع و طبخ مواد غذایی این مواد به صورت سالم در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
وی تشدید نظارتها در حوزه تامین سلامت را ضروری عنوان و خاطرنشان کرد: به هر اندازه که در این زمینه سرمایه گذاری مالی و انسانی انجام شود در دراز مدت موجب پویایی و حفظ سرمایهها خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم هم در این جلسه به اقدامات نظارتی نهادهای مسوول در حوزه سلامت اشاره و تصریح کرد: نظارتهای معاونتهای بهداشتی و غذا و داروی این دانشگاه که به صورت مستمر در ایام مختلف سال بر اماکن تهیه و توزیع و طبخ مواد غذایی و آشامیدنی و مجتمعها و واحدهای بین راهی انجام میشود در ایام پایانی سال و تعطیلات نوروز تشدید خواهد.
دکتر سید شمس الدین حجازی اصلاح سبک زندگی مردم برای تحقق زندگی سالم را از اهداف این دانشگاه برشمرد و گفت: در این راستا و با هدف استفاده از ظرفیتهای رسانه ای برنامههای متنوعی با همکاری شبکه استانی و شبکه ملی سلامت در حوزههای مختلف پیشگیری، بهداشت و درمان، غذا و دارو در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام/2258/ت