اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس هیئت مدیره انجمن مهندسی کیفیت صنایع غذایی مازندران:

کیفیت محصولات غذایی باید افزایش یابد

خبرگزاری فارس: رئیس هیئت مدیره انجمن مهندسی کیفیت صنایع غذایی مازندران گفت: در حوزه کیفیت محصولات غذایی تمام تلاش ما بر این است که کیفیت را افزایش دهیم.

کیفیت محصولات غذایی باید افزایش یابد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، محسن سلیمانی در حاشیه برگزاری همایش یک روزه کاربرد پروبیوتیک و ریزمغذی‌ها در سالن اجتماعات مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص)، اظهار داشت: هدف از برگزاری این همایش، شناسایی کارشناسان حوزه صنایع غذایی، دستگاه‌ها و پزشکان با مبحث ریزمغذی‌ها است.

وی ادامه داد: چراکه پزشکان ارتباط نزدیک‌تری با عموم جامعه دارند و در انتقال این اطلاعات به مردم نقش دارند.

این مسئول با بیان اینکه کارشناسان دستگاه‌ها هم می‌توانند بعد از برگزاری این همایش، نظارت دقیق‌تری در حوزه ریزمغذی‌ها داشته باشند، گفت: محصولی که اینک تولید می‌شود با محتوای بهتر و پروبیوتیک است.

سلیمانی با اشاره به اینکه در حوزه کیفیت محصولات غذایی تمام تلاش ما بر این است که کیفیت را افزایش دهیم، متذکر شد: هدف ما حمایت از مصرف‌کننده است.

رئیس هیئت مدیره انجمن مهندسی کیفیت صنایع غذایی مازندران ادامه داد: تلاش داریم غذایی که تولید می‌شود با تولید برتر و بهینه همراه باشد.

وی با اشاره به اینکه به شدت از کاربردی نبودن همایش‌ها واهمه داریم و مانع از این تفکر می‌شویم که برگزاری همایش، تاثیرگذاری لازم را نداشته باشد، گفت: کارشناسان حاضر در این همایش بعد از برگزاری برنامه، در کمیته‌های تخصصی حضور می‌یابند.

انتهای پیام/86007/ح20/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول