به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، محسن سلیمانی در حاشیه برگزاری همایش یک روزه کاربرد پروبیوتیک و ریزمغذیها در سالن اجتماعات مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم(ص)، اظهار داشت: هدف از برگزاری این همایش، شناسایی کارشناسان حوزه صنایع غذایی، دستگاهها و پزشکان با مبحث ریزمغذیها است.
وی ادامه داد: چراکه پزشکان ارتباط نزدیکتری با عموم جامعه دارند و در انتقال این اطلاعات به مردم نقش دارند.
این مسئول با بیان اینکه کارشناسان دستگاهها هم میتوانند بعد از برگزاری این همایش، نظارت دقیقتری در حوزه ریزمغذیها داشته باشند، گفت: محصولی که اینک تولید میشود با محتوای بهتر و پروبیوتیک است.
سلیمانی با اشاره به اینکه در حوزه کیفیت محصولات غذایی تمام تلاش ما بر این است که کیفیت را افزایش دهیم، متذکر شد: هدف ما حمایت از مصرفکننده است.
رئیس هیئت مدیره انجمن مهندسی کیفیت صنایع غذایی مازندران ادامه داد: تلاش داریم غذایی که تولید میشود با تولید برتر و بهینه همراه باشد.
وی با اشاره به اینکه به شدت از کاربردی نبودن همایشها واهمه داریم و مانع از این تفکر میشویم که برگزاری همایش، تاثیرگذاری لازم را نداشته باشد، گفت: کارشناسان حاضر در این همایش بعد از برگزاری برنامه، در کمیتههای تخصصی حضور مییابند.
انتهای پیام/86007/ح20/ض1002