اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه:

مبانی فکری جامعه باید مبتنی بر آموزه‌های دینی باشد

خبرگزاری فارس: دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه گفت: تمام مبانی فکری جامعه باید مبتنی بر آموزه‌های دینی باشد که نخستین گام برای ورود به این عرصه تدوین متون آموزشی و تربیت نیروی انسانی است.

مبانی فکری جامعه باید مبتنی بر آموزه‌های دینی باشد

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، حجت‌الاسلام مجتبی ملکی پیش از ظهر امروز در نشست مشترک گردهمایی ائمه جمعه، مدیران حوزه علمیه و آموزش و پرورش در همدان با موضوع ارتقای سطح همکاری اظهار داشت: مالکیت خدا وقتی تبدیل به باور انسان می‌شود که تربیت صحیح باشد و حضور سرپرستان و بزرگان در این نشست نشان از اهمیت موضوع است.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش ما محصول اروپا بود که به ایران وارد و جایگزین "مکتب" شد، افزود: در زمان‌های گذشته حوزه‌های علمیه و مدارس در مرکز شهر قرار داشت چرا که در آن زمان اعتقاد داشتند که دین باید در بطن و متن زندگی انسان‌ها باشد.

دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه عنوان کرد: اما این موضوع بعد‌ها با اعتقادات اروپاییان منجر به جدایی دین از جامعه شد و این که دین را یک امر شخصی تلقی می‌کردند.

وی تصریح کرد: موضوع شخصی شدن دین با سفر برخی افراد به اروپا به ایران نیز وارد شد که در دهه 50 فهمیدند که این فکر آفت مشرق‌زمین است و بحث تعلیم و تربیت نیز از همان جا مطرح شد.

ملکی افزود: با گذشت دو دهه از انقلاب اسلامی، راه و روش مشخصی در این زمینه نداشتیم اما در دهه سوم انقلاب، بزرگان به این فکر افتادند که یک نقشه راه برای تعلیم و تربیت داشته باشیم و بعد از سال‌ها نقشه راه آموزش و پرورش آماده و تدوین شد.

وی خاطرنشان کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش قطاری است که آماده حرکت است و باید برای آن ریل‌گذاری کنیم چراکه یک نگاه جامع به تربیت دینی دارد.

دبیر ستاد همکاری‌های آموزش و پرورش و حوزه علمیه یادآور شد: تمام موضوعات سند تحول بنیادین منشعب از قرآن و عترت است و در این جا نقش حوزه علمیه پررنگ می‌شود که باید دین را تبدیل به ارزش‌های دینی کنند و در اختیار مدارس قرار دهند.

وی تأکید کرد: دانش‌آموزان و دانشجویان ما زمانی موفق خواهند بود که تمام مبانی فکری اقتصادی و اجتماعی آنها مبتنی بر آموزه‌های دینی باشد و نخستین گام برای ورود به این عرصه تدوین متون آموزشی و تربیت نیروی انسانی است.

ملکی در پایان سخنانش اظهار داشت: حوزه علمیه باید تولیدکننده، دانش‌آموزان مصرف‌کننده و آموزش و پرورش نیز باید توزیع‌کننده تربیت دینی باشد.

انتهای پیام/صا20/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول