رسول منصوری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: مرکز پژوهشهای غلات کشور نمره «خیلی خوب» را به نانهای تولیدی استان زنجان اختصاص داده است.
وی با اشاره به بررسی و آنالیز ماهانه نانهای کشور در مرکز پژوهشهای غلات گفت: در سه ماه گذشته زنجان از این نظر در صدر استانهای کشور بوده است.
مدیرعامل شرکت غله استان زنجان ارتقای کیفیت نان استان را متاثر از نظارت و بازرسی، آموزش و آگاهی دادن نانوایان و تامین گندم مرغوب برای اختلاط با سایر گندمها و به تبع آن استحصال آرد مناسب عنوان کرد و ادامه داد: اهمیت و حساسیت نان به عنوان قوت لایموت مردم بر کسی پوشیده نیست و این شرکت به موازات سایر ارگانهای ذیربط برای تامین کمی و کیفی این محصول تلاش میکند.
وی خاطرنشان کرد: قرار است نمایندگان این شرکت در قالب یک طرح ویژه از واحدهای خبازی شهر زنجان و در مرحله بعدی از سایر مناطق استان بازدید به عمل آورده و ضمن نظارت بر موارد مذکور میزان واقعی مصرف آرد و پخت نان را گزارش کنند؛ بدیهی است سهمیه هر واحد نانوایی متناسب با نیاز آن تعیین میشود.
منصوری افزود: تامین آرد و نان شهروندان نیازمند تعامل و هماهنگی سه بخش کارخانه آردسازی، سیستم توزیع و واحدهای خبازی است، که سامانه جدید فروش آرد این هماهنگی را تا حد زیادی حاکم کرده و سایر موارد نیز در دست بررسی و اصلاح است.
انتهای پیام/73005/ز30/ف4004