به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، رویا احمدیان صبح امروز در نشست مسئولان مهدهای کودک روستایی در اردبیل اظهار داشت: در تمامی این روستاها طرح یاد شده در مدت 130 روز اجرایی میشود که همکاران ما در مرکز بهداشت نیز سعی میکنند بر این طرح نظارت بیشتری داشته باشند.
وی گفت: برنامه غذایی مهدهای کودک با هماهنگی مرکز بهداشت و توصیه صورت گرفته از آنها تنظیم شده است که شامل غذاهای سنتی به ویژه آش جو، شیر برنج و عدس پلو است تا سلامت کودکان بیش از گذشته صیانت شود.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل یادآور شد: طرح توزیع یک وعده غذای گرم در مهدهای کودک از سالهای گذشته آغاز شده و تاکید بر این است تا با پخت و تغذیه غذاهای بومی و سنتی سلامت نسل آینده تامین شده و آنها بتوانند از تمام گروههای مواد غذایی برای حفظ سلامتی خود بهره ببرند.
احمدیان خاطرنشان کرد: در این برنامه غذایی سعی شده است بیشتر از سبزیجات، مواد پروتئینی و کربوهیدرات استفاده شده و با آموزش صحیح از خانوادهها و کودکان خواسته شده است تا از مصرف تنقلات نظیر پفک و چیپس جلوگیری کنند.
این مسئول یکی از مشکلات کودکان را در هنگام رشد بیتوجهی به تغذیه مناسب و امر ورزش به عنوان یک معضل اصلی در ناهمگون بودن قد و وزن اعلام کرد و ابراز داشت: ما سعی میکنیم با تغذیه مناسب رشد قد و وزن متناسب بوده و شادابی کودکان نیز حفظ شود.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل به فعالیت بیش از 200 مهد کودک در مناطق مختلف روستایی اشاره کرد و افزود: این مهدها بیشتر با محوریت بخش خصوصی و نظارت و همکاری بهزیستی فعالیتشان را انجام میدهند.
احمدیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ضرورت آگاهسازی خانوادهها در پیشگیری از آسیبها و نارساییهای اجتماعی و ژنتیکی تصریح کرد: طرحهای پیشگیری و غربالگری شنوایی، بینایی و همچنین مشاورههای ژنتیک با هدف جلوگیری از این ناهنجاریها به همت بهزیستی انجام میشود به طوری که استقبال خانوادهها از طرحهای غربالگری مناسب و مطلوب بوده است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، وی در پایان سخنان خود اذعان داشت: در سایه اجرای این طرحها کودکانی که با نارساییهای مواجه هستند به پزشکان تخصصی و فوق تخصصی ارجاع داده میشوند تا مشکلات آنها برطرف شده و از تحصیل و حیات مناسب و فرصت پیش آمده برای اعتلا و ارتقا استفاده کنند.
انتهای پیام/62004/ر20/چ3000