اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه:

توانمندسازی معلولان راهبردی برای ارتقای عزت نفس آنها است

خبرگزاری فارس: مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: توانمندسازی معلولان راهبردی برای ارتقای کرامت انسانی فرد معلول و ارتقای عزت نفس آنها است.

توانمندسازی معلولان راهبردی برای ارتقای عزت نفس آنها است

عبدالرضا میرزائیان در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در کرمانشاه اظهار کرد: توانبخشی مبتنی بر جامعه‌، برنامه‌ای است که نخستین‌ بار توسط سازمان جهانی بهداشت پیشنهاد و به اجرا در آمد.

میرزائیان تصریح کرد: این برنامه یک استراتژی برای بهبود دسترسی به خدمات توانبخشی برای افراد معلول در کشورهای در حال توسعه محسوب می‌شود.

وی افزود: براساس آخرین منشور مشترک 3 آژانس بین‌المللی‌، سازمان بهداشت، سازمان جهانی کار و سازمان آموزش علمی فرهنگی ملل متحد در سال 1994، توانبخشی مبتنی بر جامعه راهبردی است در درون برنامه توسعه جامعه در راستای توانبخشی‌، برابری فرصت‌ها و الحاق اجتماعی معلولان که از طریق تلاش‌های مشترک آن‌ها، خانواده‌های آنها، جامعه و سایر موسسات خدمات‌رسانی دولتی و غیردولتی اجرا می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه گفت: هدف کلی برنامه توانبخشی مبتنی بر توانمندسازی معلولان، برابرسازی فرصت‌ها، ارتقای کرامت انسانی فرد معلول و خانواده وی در جامعه و ارتقای عزت نفس معلولان است.

وی خاطرنشان کرد: برنامه توانبخشی مبتنی بر جامعه در سال 1371 در ایران آغاز شد که ماموریت آن توانمندسازی افراد معلول‌، خانواده آنان و جامعه از طریق افزایش آگاهی، ارتقای مشارکت اجتماعی، کاهش فقر، تسهیل دسترسی به بهداشت و خدمات توانبخشی و ایجاد فرصت‌های برابر در زمینه‌های مختلف است.

میرزائیان خاطرنشان کرد: استان کرمانشاه از جمله استان‌هایی بود که در سال 81 به مجریان اجرای برنامه در کشور پیوست و خدماتی در زمینه آموزش و سایر خدمات شش‌گانه از جمله آموزش در خانواده، آموزش خارج از خانواده‌، ارجاع به سطح بالاتر‌، تامین وسایل کمک توانبخشی، کاریابی و اشتغال و حمایت‌های اجتماعی به جامعه هدف ارائه کرده است.

وی گفت: در حال حاضر همه شهرستان‌های استان که شامل 14 شهرستان است در حال اجرای برنامه در سطح روستاهای تحت پوشش هستند.

میرزائیان اظهار کرد: تا پایان سال 90 تعداد 5 هزار و 289 نفر معلول در سطح روستاهای شهرستان‌های استان شناسایی و تشکیل پرونده شده است که از این تعداد تا پایان سال 90 تعداد 4 هزار و 700 نفر یک یا چند خدمت را دریافت کرده‌اند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با اشاره به خدمات ارائه شده توانبخشی به جامعه در سال 1390 در سطح استان کرمانشاه گفت: آموزش در خانواده 6 هزار و 247 مورد، آموزش خارج از خانواده 114 مورد، ارجاع به سطح بالاتر 980، وسایل کمک توانبخشی 208، سرمایه کار 49، کمک موردی 463، آموزش همگانی‌، گروهی و آگاه‌سازی 199 جلسه است.

انتهای پیام/ب20/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول