محمدرضا پیراحمدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان، اظهار کرد: در سال جهاد اقتصادی با هدف ارتقای کیفیت پخت نان به 93 هزار و 455 نفر ساعت آموزش مهارتی به نانوایان ارائه شد.
وی با بیان اینکه این آموزشها به هزار و 684 نفر از خبازان استان زنجان ارائه شد، افزود: در سال جاری نیز این آموزشها ادامه مییابد.
کارشناس مسئول اداره آموزش پژوهش و برنامهریزی اداره کل فنی و حرفهای استان زنجان ادامه داد: این میزان آموزش بر اساس تفاهمنامه منعقده بین این اداره کل و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 در دو بخش نظری و عملی برگزار شد.
وی با بیان اینکه ارتقای سطح آگاهی و مهارت نانوایان برای پیشگیری از ایجاد ضایعات نان ضروری است، یادآور شد: این آموزشها نقش مهمی در بهبود و ارتقای کیفیت نان دارد.
پیراحمدی تصریح کرد: یک هزار و 684 نفر از خبازان استان زنجان در دورههای آموزشی با عناوین کارگر پیشکار واحدهای تولید نان به مدت 58 ساعت، خمیرگیر و چانهگیر لواش به مدت 49 ساعت شرکت کردند.
وی خاطرنشان کرد: این آموزشها همچنین برای خمیرگیر و چانهگیر بربری به مدت 57 ساعت، خمیرگیر و چانهگیر سنگگ به مدت 35 ساعت، خمیرگیر و چانهگیر تافتون به مدت 49 و کارگر وردست نان فانتزی به مدت 26 ساعت برگزار شد.
کارشناس مسئول اداره آموزش پژوهش و برنامهریزی ادارهکل فنی و حرفهای استان زنجان یادآور شد: این آموزشها در قالب 97 دوره آموزشی مباحث مربوط به ایمنی و بهداشت کار و نحوه صحیح عملآوری خمیر را فرا گرفتند.
کارشناس مسئول آموزش ادارهکل خاطر نشان کرد: در سال جهاد اقتصادی بیشترین تعداد شرکتکنندگان در دورههای آموزشی متعلق به شهرستان زنجان با 38 نفر و کمترین آن در شهرستان ایجرود با 32 نفر ارائه شد.
انتهای پیام/س20/ض1002