به گزارش خبرگزاری فارس از همدان به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان همدان، سید مهدی باقری اظهار کرد: در راستای ارتقای سطح آموزشی و کیفیت پخت نان به همت اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان همدان 41 هزار و 827 نفرساعت آموزش ویژه نانوایان برگزار شد.
وی گفت: این میزان آموزش بعد از تفاهمنامه منعقد شده بین این اداره کل و شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 13 در دو بخش نظری و عملی برگزار شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان همدان با اشاره به نقش سازمانهای مختلف در زنجیره تأمین نان با کیفیت، ادامه داد: با توجه به اینکه فراگیری مهارت فنی و حرفهای توسط نانوایان نقش مهمی را در بهبود و ارتقای کیفیت نان دارد این اداره کل در تمام شهرستانهای استان آموزشهای تخصصی برای شاغلان در واحدهای نانوایی را ارائه کرده است.
وی با بیان اینکه ارتقای سطح آگاهی و مهارت نانوایان برای پیشگیری از ایجاد ضایعات نان ضروری است، تصریح کرد: آموزش پیشکار و کارگر واحدهای تولید نان به مدت 58 ساعت، کارگر خمیر و چانهگیر لواش 49 ساعت، نان درآر و نان پهنکن لواش 41 ساعت، کارگر خمیرگیر سنگک 35 ساعت، کارگر نان درآر سنگک 42 ساعت، شاطر نان لواش 51 ساعت و شاطر نان سنگک به مدت 52 ساعت در راستای به روزرسانی مهارتهای نانوایان در سال گذشته برگزار شد و در سال 91 نیز ادامه خواهد یافت.
باقری اضافه کرد: افرادی که دارای سابقه آموزشی و مهارت کافی در رشته مربوطه هستند میتوانند با شرکت در آزمون فنی و حرفهای و بدون حضور در کلاس امتحان بدهند و در سال گذشته 282 نفر از نانوایان در آزمون مهارتی مربوطه شرکت کردند.
وی در پایان سخنان خود ضمن تأکید بر اهمیت مقوله آموزش نانوایان در واحدهای سنتی گفت: امیدواریم با اجرای این دورههای آموزشی هر روز بر کیفیت نانها افزوده شود و آثار این آموزشها در آینده بیشتر نمایان شود.
انتهای پیام/خ30/چ3000