مهدی امینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار داشت: مرحله نخست آموزش نانوایان منطقه شرق اصفهان پس از هماهنگی با سازمان فنی و حرفهای اصفهان انجام میشود.
وی با بیان اینکه تاریخ آغاز به کار آموزش نانوایان منطقه شرق اصفهان در اردیبهشتماه سال جاری مدنظر قرار داده شده است، تصریح کرد: مدت زمان آموزش نانوایان نیز به طور میانگین بیش از 50 ساعت پیشبینی شده است.
مدیر آموزش شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 10 کشور تأکید کرد: بلافاصله پس از مقوله آموزش نانوایان شرق اصفهان، مرحله دوم آموزش نانوایان استان اصفهان نیز در خردادماه انجام میشود.
وی در مورد محتوا و سرفصل آموزش نانوایان استان اصفهان با اشاره به اینکه در ابتدا رعایت اصولی بهداشتی در زمان انجام کار و طریقه صحیح خمیرگیری و شانهگیری به نانوایان آموزش داده میشود، تأکید کرد: آموزشهای مرتبط به نان درآور، شاطر و مدیریت فنی نانوایان نیز به ترتیب در مراحل بعدی قرار میگیرد.
امینی تصریح کرد: کیفیت نان مجموعهای از سه اصل دانش، مواد اولیه و تکنولوژی است که برای دستیابی به نان قابل قبول از نظر کیفیت باید هر سه مقوله ذکر شده در کنار یکدیگر قرار بگیرد.
وی اظهار داشت: طبق تفاهمنامه منعقده بین وزیر کار و وزیر بازرگانی استان اصفهان برای نخستین بار در کشور میزبان دوره آموزش نانوایان است.
مدیر آموزش شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 10 کشور بیان داشت: طریقه آموزش نانوایان به گونهای است که تمام اعضای هیئت مدیره اتحادیه نانوایان با رضایتمندی فوقالعاده در این دورههای آموزشی شرکت کردند.
انتهای پیام/خ20/ط4000