اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

فارس گزارش می‌دهد

چراغ ورزش صیدون رو به خاموشی ا‌ست/ یک سالن ورزشی برای 8 هزار ورزشکار

خبرگزاری فارس: ورزش صیدون با برخورداری از 8 هزار ورزشکار، با کمبود و کاستی‌هایی مواجه بوده که موجب ترک و دلسردی ورزشکاران از رشته‌های ورزشی مورد علاقه‌شان شده است.

چراغ ورزش صیدون رو به خاموشی ا‌ست/ یک سالن ورزشی برای 8 هزار ورزشکار

به گزارش خبرگزاری فارس از خوزستان، صیدون نام شهری از توابع شهرستان باغملک در شمال استان خوزستان است.

جاذبه‌های گردشگری و وجود منظره‌های سرسبز طبیعی از جمله کوه‌ها، رودها و باغ‌ها، این شهر را میزبان گردشگران زیادی کرده است که از آن جمله می‌توان به مناطق علاء، دره بنیاب و رودزیر اشاره کرد که مزارع برنج چمپا بر جاذبه‌های گردشگری آن در تابستان افزوده است.

همچنین بقعه امامزاده عبدالله(ع) از نوادگان حضرت امام سجاد(ع) در کوه‌های منگشت باعث جذب گردشگران بیشتری شده است.

در شهر که راه می‌روی نشاط را در چهره‌ها می‌توان دید، هوای مطبوع هر رهگذری را به اتراق چند روزه در این منطقه فرا می‌خواند، با چند تن از شهروندان جوان هم‌کلام می‌شوم، از مشکلات ورزش صیدون می‌نالند.

آموزش و پرورش، سالن را پس گرفت/ کسب مدال‌های مختلف

حمید خلیلی جوان 21 ساله صیدونی نخستین کسی است که لب به گلایه می‌گشاید؛ وی درددل‌های خود از کمبود امکانات ورزشی را این گونه بیان می‌کند: شهر صیدون فقط یک سالن ورزشی دارد که برای استفاده از آن باید یک ماه در صف بمانیم.

وی افزود: آموزش و پرورش سالنی را در اختیار ورزشکاران قرار داده بود که آن را هم به دلایل نامعلومی پس گرفت و ورزشکاران سرگردان شدند.

این جوان صیدونی با اشاره به درخشش ورزشکاران این شهر در صحنه‌های مختلف خاطرنشان کرد: با همین کمبود امکانات موجود نیز تعداد زیادی از ورزشکاران در رقابت‌های مختلف مدال کسب می‌کنند که اگر امکانات مورد نیاز آنها تامین شود، قطعاً حضور آنها و کسب مدالشان چندین برابر رشد خواهد داشت.

خلیلی به جمعیت زیاد ورزشکاران صیدون اشاره کرد و گفت: وقتی جوان ورزشکار نتواند انرژی خود را در میادین ورزشی تخلیه کند، ممکن است به سراغ تفریحات ناسالم مانند استفاده از قلیان برود.

جیت کاندو کاران ورزش را رها کردند/ بدون سالن همه آواره شدند

وی در ادامه به بیان برخی از مقام‌های کسب شده توسط ورزشکاران صیدون می‌پردازد و اضافه می‌کند: ورزش‌های کیک‌بوکسینگ و جیت کاندو خیلی فعال بودند و مقام‌هایی را در مسابقات کشوری مسابقات کسب کرده،‌ اما به علت نبود مکان برای تمرین، ورزش را رها کرده‌اند.

این جوان فوتبالیست تصریح کرد: در مسابقات کشوری رشته جیت کاندو، هشت نفر از شهر صیدون به مسابقات اعزام شدند که هر هشت نفر آنها مدال کسب کرده‌اند.

وی با اینکه این رشته استعدادهای زیادی دارد ولی سالنی که در اختیار آنها بود، پس گرفته شد و همه آواره شدند و ورزش را کنار گذاشته‌اند، افزود: یک زمین خاکی در کنار سالن وجود داشت، بچه‌ها در آن فوتبال بازی می‌کردند، بر اساس برنامه‌ریزی اداره ورزش و جوانان قرار بود چمن شود که زیرسازی آن انجام شده، ولی در حال حاضر قابل استفاده نیست.

پیشرفت 80 درصدی زمین فوتبال/ بهره‌برداری تا پایان سال 92

همراه حمید خلیلی برای بازدید از زمین فوتبال و سالن ورزشی راهی مجموعه ورزشی شهر می‌شوم، همان طور که گفته بود زمین فوتبال در حال ساخت است و کارگران در حال کار هستند.

سرپرست اداره ورزش و جوانان صیدون که در کنار زمین ایستاده به استقبال ما می‌آید و عنوان می‌کند: چمن‌کاری زمین فوتبال تاکنون 80 درصد پیشرفت داشته است.

وی اشاره کرد: اگر اعتبارات تامین شود این زمین تا پایان سال 1392 به بهره‌برداری می‌رسد.

پرویز افراد، اعتبار اولیه احداث زمین چمن این شهر را یک میلیارد و 300 میلیون ریال عنوان کرد و گفت: این اعتبار در ساخت زمین مصرف شده که پیمانکار طرح در حال حاضر از جیب خود خرج می‌کند و از دولت طلبکار است.

مکاتبه کرده‌ایم/ امکانات پاسخگو نیست

وی نامه‌نگاری با فرمانداری باغملک، استانداری خوزستان و اداره کل ورزش و جوانان برای اختصاص اعتبار را از جمله اقدامات خود برای تسریع در ساخت زمین چمن صیدون بیان می‌کند.

افراد اضافه کرد: با پیگیری‌هایی که انجام شد، قرار است یک سالن ورزشی در روستای واجل و سالن دیگر در روستای سردره ساخته شود، در روستای علاء نیز یک زمین گرفته شد که سندش به نام دولت ثبت و در اختیار اداره ورزش و جوانان قرار گرفته است.

وی بیان کرد: امکانات موجود در صیدون جوابگوی نیاز جوانان ورزشکار نیست، تلاش می‌کنیم که این امکانات را افزایش دهیم.

سالن، حتی یک آبسردکن هم ندارد/ از چند هفته قبل نوبت می‌گیریم

پس از بازدید از زمین فوتبال، وارد سالن ورزشی می‌شویم که تعداد زیادی از جوانان و نوجوانان در حال فوتسال بازی کردن هستند.

به سراغ عزت‌الله عیدی‌پور، جوان 23 ساله و فوتبالیست می‌رویم که می‌گوید: شهر صیدون، 8 هزار ورزشکار دارد که از همه امکانات ورزشی روز دنیا، فقط یک سالن دارند.

وی خاطرنشان کرد: برای استفاده از همین یک سالن هم باید از چند هفته قبل نوبت بگیریم.

عیدی‌پور نبود امکانات رفاهی در تنها سالن ورزشی صیدون را از دیگر مشکلات ورزشکاران این شهر عنوان کرد و افزود: این سالن حتی یک آبسردکن هم ندارد که ما بتوانیم در فصل گرما از آن استفاده کنیم.

وی اظهار کرد: تیم‌های زیادی با خرج خودشان در مسابقات مختلف شرکت می‌کنند.

استعدادها شکوفا نمی‌شود

حجت‌الله احمدی با معرفی خود به عنوان یک جوان 20 ساله فوتبالیست عنوان می‌کند: امکانات که نباشد، مجبوریم فقط سراغ فوتبال و فوتسال برویم و ورزش‌های مورد علاقه خود را کنار بگذاریم.

وی افزود: ورزشکاران مستعد زیادی داریم، ولی به دلیل نبود امکانات نمی‌توانند به رشته‌های مورد نظر خود بپردازند و استعدادهایشان شکوفا شود.

برای تمرین به باغملک می‌رویم/ به زمین چمن و استخر نیاز داریم

جمشید آبادیان که مربی تیم منحل شده عقاب منگشت صیدون است نیز با بیان اینکه ما به زمین چمن و استخر نیاز داریم، می‌گوید: خیلی از بچه‌ها برای تمرین و استفاده از زمین چمن به باغملک می‌روند.

این ورزشکار صیدونی با بیان اینکه افراد زیادی به رشته‌های دوومیدانی، شنا و والیبال در شهر علاقه‌مند هستند، اضافه کرد: امکانات که نباشد استعدادها شکوفا نمی‌شود و جوانان و نوجوانان ورزش را کنار می‌گذارند.

ورزش مایه شور و نشاط/ پرداخت هزینه‌هایی برای ترک اعتیاد

رضا خلیلی یکی دیگر از جوانان صیدونی تصریح کرد: باید زمینه برای فعالیت‌های ورزشی جوانان و نوجوانان فراهم شود، زیرا ورزش باعث نشاط در روحیه آنان می‌شود.

وی ادامه داد: از مسئولان می‌خواهیم برای شکوفا شدن استعدادهای ورزشی در شهر صیدون تلاش کنند تا مجبور نباشیم هزینه‌هایی را برای مثلاً ترک اعتیاد آنها بپردازیم.

حل مشکل ورزشی 30 روستا/ همه روستاییان به شهر می‌آیند

بخشدار صیدون نیز با تایید کمبود امکانات ورزشی در این شهر اظهار کرد: حدود 10 هزار مترمربع زمین برای احداث یک مجموعه ورزشی در روستای علاء از توابع دهستان صیدون جنوبی در نظر گرفته که تسطیح شده و چند اتاقک نیز برای رختکن در آن احداث شده است.

فرهاد علی‌بخشی تصریح کرد: برای احداث زمین چمن شهر در مجموعه ورزشی شهدا نیز در شورای برنامه‌ریزی سال 1391 حدود 1.5 میلیارد ریال اعتبار در نظر گرفته شده که هنوز اختصاص نیافته است.

وی با بیان اینکه برای استفاده از سالن، همه روستاییان به شهر می‌آیند، گفت: در صورت راه‌اندازی مجموعه ورزشی در روستای علاء، جوانان 30 روستا می‌توانند از آن استفاده کنند و دیگر نیازی نیست ورزشکاران به شهر بیایند.

گزارش از مهدی یزدی

انتهای پیام/72001/ب40/ف4004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول