به گزارش خبرگزاری فارس از اراک معاون پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور بعد از ظهر امروز در مراسم بهرهبرداری از این دو پروژه اظهار داشت: بستهبندی محصولات غذایی با منشأ دامی نقش بسیار مؤثری در ارتقای بهداشت عمومی و سلامت جامعه دارد که خوشبختانه گامهای ارزندهای در این راستا برداشته شده است.
محسن مشکات افزود: در حال حاضر گوشت مرغ به صورت بستهبندی بهداشتی عرضه میشود که تلاش برای عرضه بستهبندی شده گوشت قرمز و آبزیان در دست اقدام است.
وی تصریح کرد: تامین سلامت و بهداشت غذای مردم یکی از وظایف اصلی و خطیر سازمان دامپزشکی است که تا به حال در این راستا برنامهریزیهای خوبی صورت گرفته است.
معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور توسعه کشتارگاههای صنعتی دام را یکی از راههای حفظ امنیت و سلامت غذایی کشور عنوان کرد و ادامه داد: توسعه کشتارگاههای صنعتی در کاهش بروز بیماریها نقش بسزایی دارد.
وی افزود: در حال حاضر 343 کشتارگاه در کشور وجود دارد که از این تعداد 56 کشتارگاه صنعتی و مابقی سنتی هستند.
مشکات تبدیل مراکز قدیمی به صنعتی و مدرن را از اولویتهای اصلی دامپزشکی عنوان کرد و اظهار داشت: طی سالهای گذشته از 750 کشتارگاه سنتی 450 واحد به دلیل مغایرت با مسائل بهداشتی و سلامت از ادامه فعالیت منع شدند.
سید سعید حسینی مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی نیز با اشاره به فعالیت 11 واحد بستهبندی محصولات دامی در استان بیان کرد: توسعه مراکز بستهبندی با همکاری بخش خصوصی یکی از طرحهای مهم در دست اقدام این اداره کل است.
در این مراسم واحد بستهبندی گوشت قرمز در زمینی به مساحت 300 متر مربع و با ظرفیت دو تن در هر شیفت به همراه یک مرکز مایهکوبی دام در اراک به بهرهبرداری رسید.
انتهای پیام/آ20/د1000