سمیه صادقی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بافت با بیان اینکه تخممرغ مادهای بسیار مغذی و از اجزای ضروری یک برنامه غذایی سالم است، اظهار داشت: این غذا مانند گوشت، مرغ و ماهی فسادپذیر است و باید به سلامت آن در زمان خرید، حمل و نقل، نگهداری و طبخ توجه شود.
وی با بیان اهمیت سلامت تخممرغ افزود: از جمله آلودگیهای شایع در تخممرغ سالمونلا است و بنابراین همیشه توصیه میشود که از خوردن تخممرغ خام و یا نیم پخته خودداری شود.
صادقی بیان داشت: شهروندان باید تخممرغ را تنها از مغازههایی خریداری کنند که آن را در مکان خنک نگهداری میکنند و در هنگام خرید از تمیزی و سالم بودن پوست آن اطمینان داشته و به مشخصات تولید شامل کد مرغداری و تاریخ تولید دقت کنند.
وی گفت: نظارت شبکه دامپزشکی بر نحوه عرضه تخممرغ در سطح شهرستان بیش از پیش صورت میگیرد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بافت به فروشندگان توصیه کرد با توجه به فصل گرما و فسادپذیری سریع این فرآورده، از قراردادن شانههای تخممرغ در محل پیشخوان مغازه و شرایط غیر مناسب بهداشتی خودداری و بر لزوم نگهداری تخممرغ در اتاق سرد و یا یخچال تأکید کرد.
صادقی به مردم توصیه کرد: تخممرغها را در هنگام مصرف به صورت جداگانه بشکنند تا در صورت مشاهده علایم فساد آن را مصرف نکنند.
انتهای پیام/ب20/ژ1001