محمدرضا نهاوندیپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان، اظهار داشت: شیر یکی از محصولات مهم تولیدی در سطح استان است.
وی به میزان دقیق تولید شیر در استان اشاره کرد و گفت: مطابق برآورد صورت گرفته 183 هزار و 734 تن شیر در به صورت سالیانه تولید میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان به اهمیت شیر در سفره غذایی شهروندان اشاره و خاطرنشان کرد: شیر یک ماده غذایی استراتژیک برای مردم است.
این مسئول تولید مناسب این محصول غذایی را یادآور شد و تاکید کرد: کیمیت تولید این محصول در سطح استان مناسب و پاسخگوی نیازها است.
نهاوندیپور به تناسب تولید و سطح نیاز مردم به این ماده غذایی اشاره کرد و ابراز داشت: میزان تولید این محصول بیشتر از حد نیاز و مصرف استان است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان میزان مصرف سالیانه محصول شیر در استان را یادآور شد و گفت: میزان مصرف شیر در استان 92 هزار و 843 هزار تن در سال است.
وی با بیان اینکه محصول شیر یکی از فرآوردههای مهم غذایی در بخش دام استان است، عنوان کرد: استان زنجان جایگاه مناسبی در تولید این محصول مهم دارد.
نهاوندیپور همچنین به مصرف سرانه شیر در استان اشاره کرد و یادآور شد: مصرف سرانه این ماده غذایی 96.25 کیلوگرم برای هر نفر است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تولید شیر استان را مازاد بر مصرف در عنوان کرد و گفت: کمیت و کیفیت شیر تولید در استان قابل توجه است.
این مسئول با بیان اینکه تولید روزانه این محصول 503 تن است، متذکر شد: 90 هزار و 891 تن از این محصول در سال به صورت تولید مازاد است.
نهاوندیپور شیر تولیدی استان را یکی از محصولات مهم غذایی تولید شده دانست و اذعان داشت: وضعیت فعلی تولید در استان رضایتبخش است.
انتهای پیام/73007/ن30/ف4004