اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

هم زمان با دهه فجر

جشنواره سفره‌های ایرانی در آبیک برگزار شد

خبرگزاری فارس: مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان آبیک گفت: جشنواره سفره‌های ایرانی در مدرسه راهنمایی دخترانه حضرت معصومه(س) شهر آبیک هم زمان با دهه فجر برگزار شد.

جشنواره سفره‌های ایرانی در آبیک برگزار شد

احمد نوروزی مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان آبیک در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در آبیک اظهار داشت: برگزاری جشنواره غذا با عنوان سفره‌های ایرانی یک فعالیت فرهنگی ماندگار است.

وی افزود: جشنواره سفره‌های ایرانی یک کار فرهنگی اثرگذار است که در کتابی نوشته نشده و در برنامه‌ای نیز گنجانده نشده است بلکه دانش‌آموزان به طور خودجوش و معنادار چنین برنامه‌ای را پیاده کرده‌اند.

این مسئول ادامه داد: آموزش و پرورش آبیک از فعالیت‌های فرهنگی متنوع استقبال می‌کند و به دنبال افزایش برنامه‌های فرهنگی نظیر جشنواره غذا در مدارس است.

مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان آبیک بیان کرد: هر چه قدر نسل جدید با سنت‌های دیرینه آشنا شوند و آنها را حفظ کنند ارزش و اعتبار فرهنگ اسلامی و ایرانی نیز بیشتر می‌شود.

نوروزی ادامه داد: آموزش و پرورش یک نهاد فرهنگی است که در تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی و فرهنگ اسلامی و ایرانی در بین دانش‌آموزان نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند.

وی اضافه کرد: برگزاری فعالیت‌های فرهنگی متنوع مانند جشنواره‌ها، مسابقات فرهنگی و هنری، سرود و تئاتر سبب می‌شود دانش‌آموزان از ارزش‌های ایرانی و اسلامی پاسداری کنند.

مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان آبیک اذعان داشت: اجرای فعالیت‌های فرهنگی نظیر جشنواره‌ها علاوه بر حفظ فرهنگ کهن ایرانی و ارتقای سطح رشد نوجوانان و جوانان، در حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی نیز نقش مهمی را ایفا خواهد کرد.

نوروزی گفت: برگزاری برنامه‌های فرهنگی مطلوب و نوین بهترین راه مقابله با تهاجم فرهنگی، مظاهر شیطانی و فرهنگ‌های نامناسب است که باید در مدارس ترویج یابد.

گفتنی است، در جشنواره سفره‌های ایرانی دانش‌آموزان دختر مدرسه راهنمایی حضرت معصومه(س) شهر آبیک غذاهای محلی تبریزی مثل اوماش، آیران آشی، شیر برنج، کوفته تبریزی، غذاهای محلی زنجانی مانند آش بلغور، دوغ، کوفته، کله‌جوش و نان‌های فتیر و اردک، غذاهای محلی شمالی همانند ترشی‌تره، پلو ماهی، غذاهای اهوازی مثل قلیه ماهی، معسل، سوپ ماهی و همچنین غذای محلی کرمانشاه که ترخینه است را در معرض نمایش قرار دادند.

در جشنواره سفره‌های ایرانی دانش‌آموزان دختر مدرسه راهنمایی حضرت معصومه(س) شهر آبیک به گویش محلی، نحوه تهیه غذاهای محلی را برای مسئولان آموزش و پرورش بیان کردند.

انتهای پیام/77006/ع30/ظ1004

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول