به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند به نقل از روابطعمومی فرمانداری بیرجند، محمدعلی قاسمزاده نداف در چارچوب اقدامات ستاد تنظیم بازار شهرستان بیرجند و به منظور نظارت دقیق بر قیمت و کالاهای اساسی و ارزاق عمومی از محلات مختلف در سطح شهر بازدید به عمل آورد.
وی با تاکید بر نظارت دقیق بر عرضه و قیمت کالاهای اساسی اظهار کرد: نظارت مستمر بر تولید نان در سطح شهرستان از جمله اقدامات ستاد تنظیم بازار شهرستان و اداره غله و خدمات بازرگانی است.
فرماندار بیرجند با اشاره به اینکه تامین نان مرغوب و با کیفیت مستلزم صنعتیسازی و اصلاح فرهنگ مصرف از سوی مردم است، گفت: پخت نان به لحاظ کیفیت و بهداشت نسبت به گذشته وضع مطلوبتری دارد.
قاسمِاده نداف تصریح کرد: هر چقدر میزان سبوس آرد کمتر باشد از غنای نان کاسته میشود و نیاز به افزودن مکملهایی برای غنیسازی وجود دارد لذا بهتر است از نانهای سبوسدار استفاده شود که در این راستا نانوایان هم مکلف هستند که به جز برای نان سنگک که از آرد 12 درصد استفاده میشود برای پخت سایر نانها از آرد 15 درصد استفاده کنند.
وی ادامه داد: در بازدیدهای صورت گرفته شاهد برخی تخلفات بودیم که برخی از نانوایان از آردهایی با سبوس کمتر استفاده میکنند که هشدارهای لازم را به تولیدکنندگان آرد و نانوایان میدهیم و با متخلفان و محتکران برخورد قانونی انجام میدهیم.
فرماندار بیرجند با بیان اینکه استفاده از روغن در پخت نان را توصیه نمیکنیم، افزود: نانوایان باید در راستای کاهش میزان روغن افزودنی به نان تلاش کنند زیرا سبب بروز بیماریهایی در مصرفکنندگان میشود که این بیماریها به مرور زمان و در دراز مدت خود را نشان میدهد.
قاسم زاده نداف با تاکید بر اینکه در حال حاضر هیچ کمبودی در ارتباط با ارزاق عمومی کالاهای اساسی نداریم، ادامه داد: از تمام ظرفیت ذخیرهسازی شهرستان در راستای تامین نیازهای ضروری مردم استفاده میکنیم.
انتهای پیام/ح30