احمد رضایینسب امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرستان انار اظهار داشت: از ابتدای مشاهده موارد بیماری تب کریمهکنگو در استان کرمان به دلیل همکاری دامداران و قصابان با شبکه دامپزشکی و اجرای اقدامات پیشگیرانه از سوی این شبکه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به این بیماری در شهرستان انار مشاهده نشده است.
وی افزود: طی این مدت برگزاری کلاسهای آموزشی متعدد برای قصابان، دامداران و سایر افراد در ارتباط با دام و فرآوردههای دامی، سمپاشی دورهای اماکن دامی و کشتارگاه و اجرای دستورالعملهای بهداشتی و قرنطینهای برای جلوگیری از ورود دام قاچاق به شهرستان انجام شده است.
رضایینسب بیان داشت: با پیگیریهای صورت گرفته و همکاری شهرداری و آموزشهای لازم قصابان این شهرستان از لوازم حفاظت شخصی مانند لباس کار مناسب، چکمه، ماسک، دستکش و عینک برای جلوگیری از بیماریهای مشترک به ویژه تب کریمهکنگو استفاده میکنند.
وی گفت: مردم برای استفاده از گوشت قرمز تازه آن را قبل از استفاده به مدت 24 تا 48 ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند.
انتهای پیام/ش30/ژ1001