به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، مینا قاضیزاده اظهار داشت: کشتارگاهها به عنوان یکی از مخاطرهآمیزترین مکانها برای انتقال بیماری تب کریمهکنگو به انسان مطرح هستند.
وی بیان داشت: به ابتکار این اداره کل و همکاری معاونت عمرانی استانداری برای آگاهسازی شهرداران از مخاطرات موجود و همفکری در مورد راهکارهای پیشگیری از این بیماری در کشتارگاههای استان یک جلسه هماندیشی برگزار شد.
وی بیان داشت: در این جلسه شهرداران نسبت به بیماری تب کریمهکنگو آشنا شدند و در مورد ضرورت استفاده از لوازم حفاظت شخصی در کشتارگاههای دام توضیحاتی ارائه شد.
قاضیزاده عنوان کرد: مهمترین نیاز کشتارگاههای استان کرمان برای پیشگیری از این بیماری اتاق سرد به منظور نگهداری گوشت به مدت 24 تا 48 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه است.
وی تصریح کرد: همچنین با توجه به راهاندازی طرح لیبلگذاری لاشهها در کشتارگاه سیرجان از شهرداران درخواست کردیم تا پیگیری و جدیت بیشتری برای راهاندازی این طرح داشته باشند.
قاضیزاده اذعان داشت: معاون عمرانی استاندار کرمان نیز با تأکید بر حساسیت انجام ضوابط بهداشتی و گسترش اقدامات برای فرهنگسازی مناسب در جامعه، طرح لیبلگذاری گوشت را به دلیل اطلاع مصرف کنندگان از زمان کشتار و تاریخ انقضا مصرف گوشت، کارآمد عنوان کرد.
انتهای پیام/ب30/ژ1001