اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون جهاد کشاورزی مازندران:

92 میلیون ‏قطعه جوجه یک‌روزه در مازندران تولید شد

خبرگزاری فارس: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در سه ماهه اول امسال بیش از 92 میلیون ‏قطعه جوجه یک روزه گوشتی با کیفیت مطلوب در جوجه‌کشی‌های مازندران تولید است.

92 میلیون ‏قطعه جوجه یک‌روزه در مازندران تولید شد

به گزارش خبرگزاری فارس از ساری، حسین نگهدار عصر امروز در حاشیه بازدید از مراکز تولید جوجه یک روزه در جمع خبرنگاران ابراز داشت: استان مازندران با داشتن رتبه اول تولید جوجه یک روزه و ‏مرغ گوشتی به عنوان قطب پرورش طیور در کشور محسوب می‌شود.‏

وی ‏اظهار داشت: امروزه پرورش طیور در راستای تولید گوشت مرغ، نقش اساسی و بنیادی در تامین نیازهای ‏پروتئینی مورد نیاز جامعه ایفاد می‌کند.

نگهدار افزود: در حال حاضر بخشی از رشد حاصله در این صنعت ‏ناشی از توسعه کمی یا فیزیکی واحدهای تولیدکننده در زیر بخش این صنعت بوده که همگام با این موضوع و با ‏پیشرفت علوم و وجود تکنولوژی مدرن در صنعت طیور در زمینه‌های متعدد شده است.

نگهدار با اشاره به ‏توانمندی‌های موجود استان در صنعت طیور افزود: مازندران با کسب رتبه اول تولید جوجه یک روزه و ‏گوشت مرغ از نظر کمی و کیفی به عنوان قطب پرورش طیور کشور محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه ویژه مسئولان و دست‌اندرکاران به این صنعت در طی سه ماهه اول امسال بیش از 92 میلیون ‏قطعه جوجه یک روزه گوشتی با کیفیت مطلوب در جوجه‌کشی‌های استان تولید و درکشور توزیع شده که از این ‏تعداد 60 میلیون قطعه جوجه مربوط به واحدهای مرغ مادر استان با میانگین  82 درصد است که ارزش ‏ریالی آن بیش از 527 میلیارد ریال بوده است.

وی تصریح کرد: این میزان جوجه یک روزه تولیدی بیش از 31 درصد ‏جوجه یک روزه تولیدات کشور را شامل می‌شود.

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در سه ماهه اول امسال با 24 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغ گوشتی در سطح ‏استان، 44 هزار و 417 تن گوشت مرغ آماده طبخ به ارزش 2 میلیارد و 99 میلیون ریال تولید و به بازار مصرف عرضه ‏شد که علاوه بر تامین نیاز مصرف شهروندان استان، مازاد تولید آن نیز به مقدار

27 هزار و 962 تن معادل 63 درصد کل ‏تولیدات استان به سایر استان‌های کشور به ویژه استان تهران ارسال شد.

وی در پایان گفت: با برنامه‌ریزی مدون ‏در راستای کاهش شکاف تولید، افزایش بهره‌وری و تولید در واحد سطح پیش‌بینی می‌شود بیش از 230 هزار ‏تن گوشت مرغ در سال جاری در استان مازندران تولید شود.

انتهای‌پیام/ی20/گ1003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول