به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی خوزستان، سید محمد مکینیا گفت: در همین راستا طرح پایش شش مرکز تکثیر ماهیان گرمابی و بومی استان از نظر آلودگی به عوامل ویروسی بهاره کپور ماهیان (SVC) و کویی هرپس ویروس(KHV) از نیمه فروردین آغاز شده و تا پایان تیرماه ادامه دارد.
وی افزود: در این طرح از تخمک، اسپرم و لارو تمامی گونههای مولد ماهیان گرمابی نمونه برداری صورت گرفته و در آزمایشگاه اداره کل (به عنوان آزمایشگاه مرجع در استان) با هدف تشخیص بیماریهای فوق مورد بررسی قرار میگیرند.
انتهای پیام/غ30/ژ1001