اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران:

ایران مرکز راهبردی آبزی‌پروری آسیا و اقیانوسیه شد

خبرگزاری فارس: رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران با اشاره به مرکز بین‌المللی ماهیان خاویاری اقیانوسیه در ایران گفت: ایران مرکز راهبردی آبزی‌پروری آسیا و اقیانوسیه شد.

ایران مرکز راهبردی آبزی‌پروری آسیا و اقیانوسیه شد

عباسعلی مطلبی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رشت ایران را دارای دانش برتر در زمینه ماهیان خاویاری در دنیا دانست و اظهار کرد: وظیفه داریم پایگاه‌های علمی معتبر و با استانداردهای بین‌المللی در کشور ایجاد کنیم.

وی به سرویس‌دهی و ارائه خدمات علمی موسسه تحقیقات شیلات ایران به بخش‌های مختلف کشور اشاره کرد و افزود: توسعه پرورش ماهیان خاویاری از سیاست‌های جهاد کشاورزی است.

مطلبی ایجاد پایگاه‌های علمی و تحقیقاتی را موجب ایجاد دانش در کشور خواند و تصریح کرد: دانش ایجاد شده را می‌توانیم به دیگر کشورها صادر کنیم.

رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران با بیان اینکه سال گذشته 10 دستاورد بسیار مهم و شاخص طرح‌های تحقیقاتی ماهیان خاویاری کشور در عالی‌ترین بانک اطلاعاتی دنیا ثبت شد، بیان کرد: این افتخار تنها ویژه جمهوری اسلامی ایران است.

وی به موقعیت ایران درباره ماهیان سردآبی در آسیا و حوزه اقیانوسیه اشاره و ابراز کرد: ایران مرکز راهبردی شبکه آبزی‌پروری آسیا و اقیانوسیه شده است.

مطلبی ایران را مرکز بین‌المللی ماهیان خاویاری در اقیانوسیه توصیف کرد و یادآور شد: ایران مرجع منطقه‌ای غذای زنده آبزیان برای 28 کشور در غرب و مرکز آسیا است.

رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران با اشاره به اینکه ایران یکی از اعضای مرکز تحقیقات بین‌المللی آبزیان در دنیاست، خاطرنشان کرد: سال گذشته مرکز رفرنس آسیایی سازمان بهداشت جهانی دامپزشکی را کسب کردیم و می‌توانیم به کشورهای مختلف دنیا خدمات ارائه کنیم.

وی ایران را دارای سه موقعیت مرجعیت بین‌المللی در آسیا دانست و تصریح کرد: بزرگ‌ترین شبکه تحقیقاتی شیلاتی آسیا و منطقه خاورمیانه در ایران قرار دارد.

مطلبی دولت را مکلف به حفاظت از ذخایر ژنتیکی مربوط به نسل‌های آینده خواند و اظهار کرد: قوانین و مقررات متعددی برای حفاظت از ذخایر ژنتیکی به تصویب رسیده است.

رئیس موسسه تحقیقات شیلات ایران بر پایداری تولید آبزیان تاکید کرد و افزود: ذخایر ژنتیکی ماهیان خاویاری ارزشمندترین ذخایری است که در اختیار داریم.

وی با اشاره به اینکه تعداد اندکی از کشورها دارای ذخایر ژنتیکی ماهیان خاویاری هستند، بیان کرد: وظیفه داریم این ذخایر را حفظ کنیم و نگذاریم منقرض شوند و از بین بروند.

انتهای پیام/ب20/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول