محمود زینالدینی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در کوهبنان اظهار داشت: برای حفظ سلامت مصرف کنندگان طرح تضمین کیفیت و سلامت فرآوردههای آبزیان با نظارت کامل بر تمام مراحل تولید، حمل و نقل و عرضه فرآوردههای شیلاتی در شهرستان کوهبنان در حال اجرا است.
وی بیان داشت: افزایش جمعیت و نیاز جوامع انسانی به پروتئین با کیفیت بالا سبب شده توجه خاص به منابع خوراکی دریایی مبذول شود و آمارها نشان میدهد، سال به سال سرانه مصرف آبزیان در حال افزایش است.
زینالدینی افزود: با توجه به سرانه بالای مصرف آبزیان در کشورهای توسعه یافته و از آن جا که گوشت ماهی از نظر بهداشتی سالمترین گوشتها است و باید برای افزایش مصرف این ماده غذایی در خانوارهای ایرانی تلاش شود.
وی عنوان کرد: گوشت ماهی دارای اسیدهای چربی است که با سایر گوشتها متفاوت و این اسیدهای چرب از نوع غیر اشباع و سبب کاهش فشار خون و مرگ و میرهای ناشی از سکتههای قلبی و مغزی میشوند و تحقیقات نشان داده نسبت سکتههای قلبی و مغزی در افرادی که گوشت ماهی مصرف میکنند، نصف افرادی است که از سایر گوشتها مصرف میکنند.
زینالدینی ابراز داشت: از دیگر خواص ماهی داشتن املاح کلسیم و فسفر خیلی بالا به ویژه زمانی است که ماهی کنسرو میشود، زیرا در حین کنسرو مقداری از استخوانهای ماهی نیز همراه گوشت کنسرو میشود و در نتیجه موجب بالا رفتن این املاح میشود.
وی در مورد حمل و نقل فرآوردههای شیلاتی گفت: حمل و نقل مستلزم بهرهگیری از خودروهای دارای پروانه اشتغال به حمل بهداشتی و نیز کسب مجوز بهداشتی قرنطینهای مربوط است و از فعالیت خودروهای فاقد مجوز جلوگیری و متخلفان به مراجع قضایی ارجاع میشوند.
انتهای پیام/ی20/ژ1001