حسین چرمچی ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سبزوار اظهار داشت: واحد شیلات جهاد کشاورزی، در راستای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و به منظور اطلاعرسانی میان کارمندان ادارات دولتی و مراکز غیردولتی اقدام به برگزاری این کارگاهها کرد.
مسئول روابط عمومی جهاد کشاورزی سبزوار افزود: 300 نفر از متقاضیان در این ارتباط با انواع طبخ ماهی خصوصاً ماهیان پرورشی آموزش لازم را دیدهاند.
وی برگزاری این کارگاهها ی آموزشی را در برنامه شیلات مستمر دانست و تصریح کرد: با توجه به ترویج و توسعه پرورش ماهی در شهرستان ضرورت شناخت و ترویج مصرف آن بسیار حائز اهمیت است و در صورت اختصاص اعتبارات بیشتر در این زمینه، این شهرستان توان برگزاری بیشتر این کارگاهها را به منظور بهبود و ارتقای مصرف سرانه ماهی را خواهد داشت.
چرمچی سرانه مصرف ماهی در استان و شهرستان را 4.7 کیلوگرم عنوان کرد و اظهار داشت: این رقم در سال گذشته 4.4 کیلوگرم بود.
انتهای پیام/س20/ط4000