اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

به منظور ترویج فرهنگ مصرف آبزیان صورت گرفت

برگزاری 15 کارگاه آموزش طبخ آبزیان در سبزوار

خبرگزاری فارس: مسئول روابط عمومی جهاد کشاورزی سبزوار از برگزاری 15 کارگاه آموزش طبخ ماهی در این شهرستان خبر داد.

برگزاری 15 کارگاه آموزش طبخ آبزیان در سبزوار

حسین چرمچی ظهر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در سبزوار اظهار داشت: واحد شیلات جهاد کشاورزی، در راستای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و به منظور اطلاع‌رسانی میان کارمندان ادارات دولتی و مراکز غیردولتی اقدام به برگزاری این کارگاه‌ها کرد.

مسئول روابط عمومی جهاد کشاورزی سبزوار افزود: 300 نفر از متقاضیان در این ارتباط با انواع طبخ ماهی خصوصاً ماهیان پرورشی آموزش لازم را دیده‌اند.

وی برگزاری این کارگاه‌ها ی آموزشی را در برنامه شیلات مستمر دانست و تصریح کرد: با توجه به ترویج و توسعه پرورش ماهی در شهرستان ضرورت شناخت و ترویج مصرف آن بسیار حائز اهمیت است و در صورت اختصاص اعتبارات بیش‌تر در این زمینه، این شهرستان توان برگزاری بیش‌تر این کارگاه‌ها را به منظور بهبود و ارتقای مصرف سرانه ماهی را خواهد داشت.

چرمچی سرانه مصرف ماهی در استان و شهرستان را 4.7 کیلوگرم عنوان کرد و اظهار داشت: این رقم در سال گذشته 4.4 کیلوگرم بود.

انتهای پیام/س20/ط4000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول