به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی فرمانداری هیرمند، محبعلی حیدری صادق اظهار داشت: با توجه به ارزش غذایی گوشت آبزیان (ماهی و میگو) و نقش آن در افزایش سلامتی مردم و با هدف فرهنگ سازی مصرف آبزیان یک دوره آموزشی طبخ آبزیان در هیرمند برگزار شد.
وی افزود: گوشت ماهی جزو گوشتهای سفید بوده و یک منبع غذایی غنی از پروتئین به حساب میآید.
رئیس اداره شیلات هیرمند بیان کرد: در مقایسه با انواع دیگر غذاها از نظر کمی و کیفی، درصد پروتئین بالایی دارد و از نظر کیفی نیز بر خلاف گوشت قرمز دارای بافت پیوندی کمتری است و پروتئین پخته شده ماهی راحتتر هضم میشود و جذب آن به بیش از 90 درصد میرسد.
حیدری صادق ادامه داد: در این دوره آموزشی دو روزه، تعداد 160 نفر روز از بانوان شهرستان هیرمند که بیشتر آنها مربیان آموزش و پرورش و کارکنان و دانشآموزان بودند زیر نظر مربی اعزامی از سازمان شیلات ایران با روشهای جدید طبخ آبزیان آشنا شدند.
انتهای پیام/صا30/ض1002