اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل شیلات فارس خبر داد

افزایش سرانه مصرف آبزیان در کشور

خبرگزاری فارس: مدیرکل شیلات استان فارس با بیان این که متوسط سرانه مصرف آبزیان در کشورمان از پنج کیلوگرم به 8.3 کیلوگرم رسیده است گفت: تا پایان برنامه پنجم توسعه سرانه مصرف آبزیان به 10 کیلوگرم می‌رسد.

افزایش سرانه مصرف آبزیان در کشور

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، رضا سعادت در آیین گشایش نخستین مجموعه غذاهای دریایی در جنوب کشور اظهار داشت: این مرکز با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با حجم سرمایه‌گذاری معادل 150 میلیون تومان راه‌اندازی و فعال شده است.

وی افزود: در حال حاضر در این مرکز 20 نوع از انواع غذاها با استفاده از محصولات غذایی سالم دریایی طبخ و عرضه می‌شود که در آینده این تعداد به 60 نوع غذا افزایش می‌یابد.

مدیرکل شیلات استان فارس گفت: تمام مراحل تهیه و عرضه مواد غذایی در این مرکز توسط کارشناسان و تحصیل‌کرده‌های علوم مرتبط و به شیوه‌های بهداشتی و استاندارد انجام می‌شود.

سعادت با بیان این که در این مکان از عرضه نوشابه‌های گازدار غیربهداشتی نیز خودداری می‌شود، اظهار امیدواری کرد که با استفاده از آبزیان به عنوان غذای سلامتی، روز به روز شاهد جامعه‌ای سالم‌تر باشیم و گام موثری در راستای ترغیب هم‌استانی‌ها نسبت به مصرف ماهی و سایر آبزیان با هدف سلامت و امنیت غذایی برداشته شود.

مدیرکل شیلات استان فارس در بخشی دیگر از سخنان خود در تشریح فواید غذایی آبزیان، بیان داشت: به دلیل اهمیت و ارزش غذایی آبزیان اعم از بهبود رشد و سلامت جنین، افزایش ضریب هوشی، رشد اندام‌ها و سلول‌های مغزی در دوران کودکی، تقویت سیستم عصبی، حرکتی و گوارشی در دوران جوانی و همچنین کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان، پوکی استخوان در میان‌سالی، کاهش بیماری‌ها از قبیل آلزایمر، افسردگی، آرتروز مفاصل در دوران پیری، شیلات استان فارس اقدام به تشویق مردم به مصرف آبزیان کرده است.

سعادت ادامه داد: این مدیریت با برگزاری نمایشگاه‌های عرضه بهداشتی، توسعه مراکز عرضه آبزیان با همکاری شهرداری شیراز در بازارچه‌های محلی، کلاس‌های آموزش طبخ آبزیان با مشارکت آموزشگاه‌های طبخ و تربیت مربی طبخ آبزیان در سطح این استان به منظور توسعه فرهنگ آبزی مصرفی اقدام کرده است.

مدیرکل شیلات استان فارس با بیان این که متوسط سرانه مصرف آبزیان از پنج کیلوگرم به 8.3 کیلوگرم رسیده است، گفت: تا پایان برنامه پنجم توسعه سرانه مصرف آبزیان به 10 کیلوگرم می‌رسد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که استان فارس محل ترانزیت و عبور آبزیان به استان‌های دیگر است، تصریح کرد: سالانه 16 هزار تن انواع آبزیان به فارس وارد و از این استان به استان‌های دیگر صادر می‌شود.

 

* راه‌اندازی مرکز عمده‌فروشی آبزیان استان فارس در شیراز مطرح شد

سعادت افزود: در حال حاضر زمین ساخت این مجموعه مشخص و فعالیت‌های زیرساختی نخستین آن آغاز شده که با اعتباری حدود 3 میلیارد تومان راه‌اندازی می‌شود.

سعادت گفت: در عین حال خشکسالی‌های چند سال گذشته، تولید ماهی در استان فارس کاهشی نداشته و در سال گذشته بیش از 6 هزار تن انواع ماهی‌های سردابی و گرمابی در فارس تولید شده و همچنین سال گذشته 30 میلیون قطعه ماهی سردابی و گرمابی و 5 میلیون ماهی زینتی در استان فارس تکثیر شده است.

وی افزود: به منظور توسعه گونه‌های جدید آبزیان برای نخستین بار 10 هزار قطعه ماهی خاویاری از استان‌های شمال کشور وارد و 12 تن گوشت ماهی خاویاری در فارس تولید شده است.

انتهای پیام/غ30/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول