به گزارش خبرگزاری فارس از شوشتر، سید حسین موسوینسب پیش از ظهر امروز در حاشیه جشنواره غذاها و حلواهای سنتی شوشتر که در خانه تاریخی مستوفی شوشتر برگزار شد، اظهار داشت: استقبال عموم از برگزاری جشنواره غذاهای سنتی شوشتر بسیار خوب بوده است و این برنامهها باید ادامه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه داشتههای سنتی خود را باید حفظ کنیم، افزود: در شوشتر غذاهای لذیذ و مقوی پخته میشود که باید برای حفظ آنها برگزاری چنین برنامههایی را با دورههای منظم در دستور کار قرار داد.
موسوی نسب خاطر نشان کرد: حفظ داشتههای تاریخی و فرهنگی به نحوی وظیفه همه مردم جامعه است و دستگاههای متولی در عرصه فرهنگ و تاریخ در این باره پیشگام هستند و میراث فرهنگی شوشتر نیز در این باره اقدام کرده و چنین جشنوارهای را برگزار کرده است.
*شمار غذاهای سنتی شرکت کننده بیشتر بود
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان شوشتر اظهار داشت: در این برنامه بیش از 60 نوع غذا و حلوا شرکت کرده بود.
وی با اشاره به تعداد غذاهای سنتی شرکت داده شده در این جشنواره افزود: از شمار شرکت کنندگان در این جشنواره بیش 45 غذا و 15 حلوا و ترشی سنتی شرکت کرده بود.
موسوینسب خاطر نشان کرد: بیش از 75 درصد از شرکت کنندگان در این جشنواره غذاهای سنتی را برای شرکت در بخش مسابقه برگزیده بودند که از این میان 10 غذا و حلوای برتر جایزه کسب کردند.
*برگزاری با سه روز تاخیر
سرپرست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان شوشتر اظهار داشت: ابتدا قرار بود این جشنواره در روز چهارشنبه در خانه مستوفی شوشتر برگزار شود ولی به دلیل بدی شرایط جوی این مسابقه به امروز موکول شد.
وی ابراز امیدواری کرد: با استقبال زیادی که مردم از برگزاری این جشنواره انجام دادهاند تلاش میکنیم تا دوره برگزاری این جشنواره در شوشتر کوتاهتر و منظمتر شود.
وی تاکید کرد: همکاری مدیریت خانه مستوفی برای برگزاری این جشنواره بسیار خوب بوده است و از زحمات این مجموعه نیز تشکر میکنیم.
انتهای پیام/72006/ع30/گ1003