علی گوهری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بشرویه اظهار کرد: به منظور حفظ سلامت فرآوردههای خام دامی و تامین بهداشت جامعه بر تمامی مراحل تولید، فرآوری و عرضه فرآوردههای خام دامی نظارت و کنترل میشود.
وی ادامه داد: در نه ماهه امسال یک هزار و 898 مورد فرآورده خام دامی در این شهرستان نظارت شده و 2 هزار و 353 لاشه دام در کشتارگاه مورد بازرسی بهداشتی قرار گرفت.
* ضبط 239 کیلوگرم فراورده خام دامی از سطح شهرستان بشرویه
رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه از ضبط 239 کیلوگرم فرآورده خام دامی از سطح این شهرستان خبر داد و افزود: همچنین 704 کیلوگرم فرآورده خامی در کشتارگاه ضبط شده است.
گوهری تصریح کرد: در نه ماهه امسال بیش از 138 تن گوشت قرمز پس از نظارتهای بهداشتی دامپزشکی وارد چرخه مصرف انسانی شده است.
وی عنوان کرد: یک هزار و 704 کیلوگرم گوشت قرمز غیربهداشتی در کشتارگاه به علت آلودگی به بیماریهای دامی و انگلی ضبط شده و از چرخه انسانی خارج و معدوم شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی بشرویه یادآور شد: به منظور رفاه حال مردم و افزایش سطح بهداشت در ایام ویژه مانند محرم و صفر، عید قربان و ماه رمضان این شبکه اقدام به راهاندازی اکیپهای سیار و ثابت برای بازرسی لاشه دامهای نذری کرده است.
* صدور مجوز بهداشتی حمل 1593 رأس گوسفند و بز در بشرویه
گوهری عنوان کرد: برای یک هزار و 593 رأس گوسفند و بز، 485 رأس گاو و گوساله و 225 هزار و 600 مرغ زنده مجوز بهداشتی حمل صادر شده است.
وی، صدور مجوز حمل بهداشتی فرآوردههای خام دامی شامل 2 هزار کیلوگرم تخم مرغ،17 هزار کیلوگرم پشم و 2 میلیون و 494 هزار و 800 کیلوگرم شیر را از اقدامات دامپزشکی برای کنترل و نظارت بر فرآوردههای خام دامی در این شهرستان بیان کرد.
انتهای پیام/69006/ن20/ض1002