اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل:

اجرای پزشک خانواده محرومیت‌های بهداشتی را به حداقل رساند

خبرگزاری فارس: ‌رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: اجرای طرح پزشک خانواده ریشه بسیاری از عقب‌ماندگی‌ها و مشکلات را برطرف کرده و به تقویت زیرساخت‌های جامعه کمک می‌کند.

اجرای پزشک خانواده محرومیت‌های بهداشتی را به حداقل رساند

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، فرهاد پورفرضی عصر امروز در جلسه هماهنگی ستاد اجرای طرح پزشک خانواده در اردبیل اظهار داشت: بسیاری از مقدمات عملیاتی این طرح از جمله جمع‌آوری اطلاعات و ورود آن به سامانه سلامت انجام شده و به زودی شاهد آغاز اجرای طرح پزشک خانواده در استان با حضور وزیر بهداشت می‌باشیم.

وی به تعامل و همکاری خوب دانشگاه علوم پزشکی با شرکت‌های بیمه‌ای اشاره کرد و افزود: در این زمینه تعامل و نزدیکی به حدی است که در ماه‌های گذشته سعی کردیم موانع احتمالی را مورد بررسی و رصد قرار داده و با کمترین آسیب فرصت‌های رونق و توسعه سلامت جامعه را بهتر از گذشته فراهم آوریم.

پورفرضی تصریح کرد: در تمام شهرهای استان اردبیل و حتی مرکز استان سرشماری و جمع‌آوری اطلاعات پایه به اتمام رسیده و در نظام ارجاع معرفی پزشک خانواده از سوی خانوارها در حال انجام است که در شهر اردبیل بیش از 80 درصد کارهای اجرایی نیز صورت گرفته است.

این مسئول همچنین از توافق با پزشکان عمومی و تأمین برخی از زیرساخت‌ها نظیر راه‌اندازی مراکز درمانی و توسعه مجموعه‌های خدماتی در حوزه بهداشت شهری خبر داد و خاطر نشان کرد: در شهرهای مشگین، پارس‌آباد و خلخال فراخوان و ثبت‌نام خانواده‌ها به اتمام رسیده و مرحله انتخاب پزشک خانواده نیز صورت گرفته است به طوری که برای هر دو هزار و 500 نفر یک پزشک خانواده به همراه پرستار و کادر بهداشتی و درمانی فعالیت می‌کنند.

وی اضافه کرد: ما در تأمین پزشک عمومی مورد نیاز و همچنین سهم بیمه‌ها با مشکلی مواجه نیستیم و بیمه‌ها نیز متعهد هستند تا پنج ماه بعد از انجام وظایف خود و تعهداتشان پرداختی‌های خودشان را دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در ادامه سخنان خود بیان کرد: قرار است در روزهای آینده فراخوان جهت ویزیت و چکاب نیز در مرکز استان صورت بگیرد تا سطح اول ویزیت پزشکان و اقدامات اولیه به صورت رایگان انجام شود.

پورفرضی با بیان اینکه در سطح اول نظام ارجاع تمام هزینه‌ها به صورت رایگان می‌باشد، گفت: براساس آخرین ارزیابی‌ها با احتساب هزینه مطب، پرستار و ماما درآمد پزشکان عمومی استان اردبیل که در این طرح شرکت کرده‌اند چندین برابر حالت عادی می‌باشد به طوریکه ماهانه حداقل شش میلیون و 250 هزار تومان براساس سرانه دو هزار و 500 نفر درآمد کسب می‌کنند.

انتهای پیام/‌ش20/پ3003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول