هوشمند جوادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه هشت آذربایجانغربی در راستای کاهش میزان ضایعات نان روشهای صحیح پخت نان را برای نانوایان در قالب دورههای آموزشی, آموزش میدهد.
وی با اشاره به اهمیت برگزاری این دورههای آموزشی، تصریح کرد: آموزش پخت نان به صورتی که ضایعات کمتری داشته باشد و با کیفیت تولید شود در دورههای آموزشی مورد توجه قرار دارد.
جوادی با اشاره به همکاری اداره کل فنی و حرفهای آذربایجانغربی در این زمینه، افزود: این دورههای آموزشی با همکاری اداره کل آموزش فنی و حرفهای برگزار میشوند.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه هشت آذربایجانغربی گفت: تاکنون 426 نانوا توانستهاند آموزشها را در این زمینه دریافت کنند و آموزش نانوایان استان ادامه دارد.
جوادی با اشاره به رتبه نخست آذربایجانغربی در این زمینه، اظهار داشت: این دورههای آموزشی به صورت شاگردی و استاد شاگردی است.
وی از برگزاری سمیناری در این زمینه خبر داد و تصریح کرد: سمیناری با عنوان «آنچه باید نانوا بداند» نیز در استان اجرایی میشود که طی آن نانوایان با مراحل پخت صحیح نان آشنا میشوند.
جوادی اعلام کرد: این سمینار با حضور کل نانوایان ارومیه با هدف آموزش موثر برگزار میشود.
انتهای پیام/ح30/ض1002