به خبرگزاری فارس از کرمانشاه، مسعود کرمی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سطح باغات انار این شهرستان 570 هکتار است که از این میزان 480 هکتار بارور و 90 هکتار نهالند.
کرمی متوسط عملکرد باغات انار این شهرستان را هفت و نیم تن در هکتار اعلام کرد و افزود: سالانه 3 هزار و 600 تن انار از باغات این شهرستان برداشت میشود، اما پیشبینی میشود این میزان امسال به 2 هزار و 500 تن کاهش یابد.
وی علت کاهش 30 درصدی میزان تولید انار شهرستان پاوه را سرمای شدید و بارش برف در اواخر اسفند ماه سال گذشته دانست و گفت: در سالهای اخیر ارقامی مثل رباب نیریز، یوسفخانی و ملس ممتاز ساوه نیز به باغات انار این شهرستان اضافه شدهاند.
کرمی تصریح کرد: به علت عدم استفاده از هرگونه کود و مواد شیمیایی به صراحت میتوان محصولات تولیدی این شهرستان را ارگانیک نامید.
وی ادامه داد: بیشترین میزان انار تولیدی این شهرستان بهصورت تازهخوری مورد استفاده قرار میگیرد و انارهای ترش، ریز و ترکیده نیز با عنوان ربانار فرآوری و به مصرف شهرستانهای استان میرسد و مقداری از ربانار تولیدی این شهرستان نیز به کشورهای همسایه، از جمله عراق صادر میشود.
انتهای پیام/ش30/ف4004