اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی:

خراسان به عنوان منطقه پایلوت انرژی‎های نو انتخاب شد

خبرگزاری فارس: معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: خراسان به عنوان منطقه پایلوت انرژی‎های نو انتخاب شد.

خراسان به عنوان منطقه پایلوت انرژی‎های نو انتخاب شد

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، محمد بهزاد ظهر امروز در حاشیه مراسم بهره‎برداری از نیروگاه‎ خورشیدی الهیه و طرح نصب مولد‌های خورشیدی خانگی بر پشت بام‌های مشهد، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خراسان قطب انرژی‌های جدید به ویژه انرژی خورشیدی و بادی است و با توجه به استعداد‌های طبیعی این منطقه، جا برای سرمایه‌گذاری در این انرژی‌ها بسیار زیاد است.

وی افزود: منطقه خراسان به عنوان منطقه پایلوت برای انرژی‌های نو انتخاب شده است و پیش‌بینی ما این است که به‌زودی به قطب انرژی‌های نو در کشور تبدیل می‌شود.

وی ادامه داد: نیروگاه کوچک خورشیدی الهیه در مشهد که امروز رسماً افتتاح شد در طول یک سال گذشته 92 هزار کیلو وات ساعت برق تولید کرده است که می‌تواند مقدار زیادی از آلاینده‌های زیست محیطی را بکاهد.

بهزاد به مزایای استفاده از انرژی‌های نو اشاره و تاکید کرد: تولید هر کیلو وات انرژی خورشیدی معادل تاثیر مثبت 80 درخت 10 ساله بر محیط زیست است و در کاهش حجم گاز CO2 نقش فراوانی دارد.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی در ادامه در پاسخ به سوالی در رابطه با برنامه وزارت نیرو برای توسعه استفاده از انرژی‌های جدید تصریح کرد: طرح نصب مولدهای خورشیدی برای ادارات، مجتمع‌های تجاری و منازل به صورت پایلوت در منطقه خراسان اجرا می‌شود و پس از آن، این طرح را در سراسر کشور اجرا می‌کنیم.

وی افزود: این مولدها می‌توانند بخشی از نیازهای انرژی ادارات و منازل را تامین کنند و ما هم مازاد تولید انرژی منازل و افراد را از آنها می‌خریم.

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: ما اکنون هر کیلو وات را 40 تومان به مردم می‌فروشیم اما مازاد تولید برق مولدهای خورشیدی ادارات و منازل را 150 تومان به ازای هر کیلو وات خریداری می‌کنیم.

وی ادامه داد: طرحی از سوی دولت به مجلس ارسال شده است که بر اساس آن مشترکانی که بیشتر از الگوی مصرف، برق مصرف می‌کنند، باید 40 ریال به ازای هر کیلو وات بیشتر بپردازند که در صورت تصویب این طرح، در آمدهای ناشی از آن به پرداخت تسهیلات ارزان قیمت با بازپرداخت بلند مدت برای خرید و نصب تجهیزات تولید انرژی خورشیدی برای منازل به مردم پرداخت می‌شود.

بهزاد در مورد میزان تولید برق از منابع تجدیدپذیر در کشور تصریح کرد: در دو سال گذشته میزان تولید برق ما از منابع تجدیدپذیر از 95 مگاوات به 150 مگاوات ساعت رسیده است که باید این میزان را افزایش دهیم.

وی تاکید کرد: نصب و بهره‎برداری از یک سیستم تولید برق خورشیدی برای منازل که بتواند 400 وات ساعت برق تولید کند با ارز مرجع یک میلیون تومان هزینه دارد و نصب سیستم‌هایی که بتواند یک کیلو وات ساعت برای مصارف خانگی تولید کند 4 میلیون تومان هزینه خواهد داشت که با توجه به تلاش متخصصان داخلی برای تولید داخلی این سیستم‌ها،‎ قیمت آنها کاهش می‌یابد.

وی افزود: این طرح در مشهد به اجرا در آمده و موفق هم بوده است و به زودی انقلابی در تولید انرژی‎های جدید در مشهد اتفاق خواهد افتاد.

انتهای پیام/غ20/ض1002

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول