یحیی ابطالی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهرستان ساری بیان داشت: کمپوست مصرفی مازندران سالانه 13 هزار و 300 تن است.
وی یکی از اولویت سرمایهگذاری در مازندران را توسعه واحدهای صنعتی قارچ خوراکی اعلام کرد و اظهار داشت: تولید کمپوست باید در سرلوحه کارها قرار گیرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه در استان مساحت سال احداث شده برای قارچ خوراکی 22 هزار مترمربع است، تصریح کرد: تعداد واحدهای پرورش قارچ خوراکی 50 واحد است که از این تعداد 13 واحد صنعتی و مدرن، نیمه مدرن و بقیه سنتی هستند.
ابطالی گفت: عملکرد در متر مربع در واحدهای سنتی بین 12 تا 14 کیلوگرم در مترمربع است و در واحدهای صنعتی حدود 20 کیلو در متر مربع تولید میشود.
معاون تولید بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران اذعان داشت: با توجه به نزدیکی مازندران به بازار بزرگ مصرف تهران، برنامه توسعه واحد پرورش تولید قارچ 2 هزار تن اضافه شود و واحدهای سنتی نیز اصلاح و بازسازی شود.
انتهای پیام/ن30/گ1003