ولیالله جغتایی صبح امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در سبزوار، اظهار کرد: با شروع ماه مبارک رمضان نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی و مراکز تهیه، توزیع و عرضه فرآورده دامی مورد مصرف شهروندان تشدید میشود.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار افزود: در این برنامه نظارتی کشتارگاههای دام و طیور، سردخانهها، مراکز بستهبندی، واحدهای صنفی عرضه گوشت سفید و قرمز و همچنین رستورانها زیر پوشش اکیپهای نظارتی شبکه دامپزشکی خواهند بود.
وی با بیان اینکه گرمای هوا و فسادپذیری گوشت سبب تهدید سلامت و بهداشت عمومی جامعه میشود از مصرف کنندگان و خریداران فرآوردههای خام دامی درخواست کرد تا نیاز خود را از مراکز مجاز و مطمئن تهیه کنند.
جغتایی در ادامه به بازرسیهای این اداره از مراکز تولید و عرضه گوشت در شهرستان سبزوار اشاره کرد و گفت: در چهار ماهه ابتدای سال جاری 2 هزار و 745 مورد بازدید از مراکز عرضه فرآورده خام دامی صورت گرفت.
رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار ادامه داد: در این بازدیدها 98 مورد تخلف بهداشتی مقدار شناسایی شد، همچنین بیش از 3 هزار 500 کیلوگرم انواع گوشت قرمز و سفید فاسد کشف و معدوم شد.
انتهای پیام/ح30/ط4000