به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند به نقل از روابطعمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، محمدعلی رضایی اظهار کرد: طی این مدت کارشناسان و بازرسان دامپزشکی در قالب اکیپهای ویژه بازرسی، نظارت بر مراکز تولید، عرضه و فروش فرآوردههای خام دامی را بر عهده دارند.
وی تصریح کرد: این طرح از ابتدای ماه مبارک رمضان با مشارکت 19 اکیپ ثابت و 23 اکیپ سیار متشکل از کارشناسان دامپزشکی در دو نوبت کاری صبح و عصر انجام میشود و تا پایان این ماه ادامه دارد.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به آغاز فصل تابستان و افزایش سرعت فسادپذیری مواد غذایی و پروتئینی از شهروندان خواست فرآوردههای خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز فروش و عرضه مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کرده و حین خرید به تاریخ تولید و انقضا توجه کنند.
رضایی گفت: در مرکز استان کد چهار رقمی 1512 و شماره تماسهای 2-2214361 و در شهرستانها شبکه دامپزشکی آماده دریافت گزارش هرگونه تخلف بهداشتی مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی اعم از عرضه گوشت سفید و قرمز، تخممرغ و ماهی است.
انتهای پیام/ز30/پ3003