اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

رئیس دامپزشکی شوشتر خبر داد

ممنوعیت عرضه تخم‌مرغ بدون نشان در شوشتر

خبرگزاری فارس: رئیس دامپزشکی شوشتر از ممنوعیت عرضه تخم‌مرغ بدون نشان در شهرستان شوشتر خبر داد و گفت: این مهم به افزایش کیفیت تخم‌مرغ عرضه شده در بازار منجر خواهد شد.

ممنوعیت عرضه تخم‌مرغ بدون نشان در شوشتر

دکتر احمد‌علی معینی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس شوشتر اظهار داشت: تخم‌مرغ در بازار باید با نشان شرکت تولید کننده، تاریخ تولید و تاریخ انقضا عرضه شود و در این باره باید کوشید تا تخم‌مرغ بدون نشان در بازار توزیع نشود.

وی با اشاره به معایب تخم‌مرغ‌های بدون نشان گفت: به دلیل بدون نشان بودن امکان فاسد شدن و گذشتن تاریخ انقضا وجود دارد و خریدار نمی‌تواند تازه بودن و یا فاسد بودن تخم‌مرغ را تشخیص دهد و به این دلیل تلاش شده است تا در این باره اقدام شود.

معینی با اشاره به اینکه از سال گذشته در این باره تلاش شده بود، تأکید کرد: از سال گذشته در این باره تلاش شد ولی در سال‌جاری برای اجرای این امر خطیر در بازار به جد اقدام شده است و با متخلفان در این باره برخورد می‌شود.

این مقام مسئول با اشاره به نظارت جدی در بازار گوشت و فراورده‌های دامی در شوشتر تأکید کرد: توزیع چربی به صورت غیرمجاز و غیر استاندارد و به صورت غیربهداشتی در سطح بازار شوشتر باعث شده است تا با این مهم مبارزه جدی شود و در صورت مشاهده این مهم با متخلفان علاوه بر جلب این مواد با جریمه نقدی نیز برخورد می‌شود.

وی افزود: برای بهداشت در سطح بازار به ویژه قصابی‌ها و توزیع کنندگان مرغ تلاش زیادی می‌شود و بازرسی‌های زیادی در این باره به صورت روزانه انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا بازرسی‌ها را دقیق‌تر و تعداد آنها را در روز افزایش دهیم و به این دلیل نظارت بر بازار گوشت در سطح شهرستان شوشتر افزایش یافته است.

معینی با اشاره به اینکه تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر ابتلا به تب کریمه کنگو در سطح شهرستان شوشتر به دست ما نرسیده است، افزود: هیچ مشکلی از این نظر در سطح شهرستان شوشتر وجود ندارد.

رئیس دامپزشکی شوشتر گفت: همه روستاهای شهرستان شوشتر در مقابل تب خطرناک کریمه کنگو واکسینه می‌شوند و دام‌های موجود در این روستاها واکسینه و طویله‌های این روستاها سم پاشی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه این واکسینه از طرف دولت انجام می‌شود، تأکید کرد: این طرح از طرف دولت انجام می‌شود و کاملا رایگان خواهد بود.

معینی تاکید کرد: تا کنون در سطح شهرستان شوشتر هیچ علائمی از این بیماری خطرناک مشاهده نشده است و با مرکز بهداشت برای آماده‌سازی مرکز ایزوله برای مبارزه احتمالی با بیماران این مرض مشترک میان انسان و دام مکاتباتی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه مردم باید در این باره همکاری لازم را داشته باشند، افزود: دام مبتلا به این بیماری هیچ علائم تشخیصی ندارد و به این دلیل نمی‌توان با معاینه دام پیش از کشتار این بیماری را تشخیص داد.

رئیس اداره دامپزشکی شوشتر با اشاره به اینکه مردم باید درباره این بیماری احتیاط زیادی کنند، خاطرنشان کرد: مردم باید گوشت‌هایی را که روزانه خرید می‌کنند به مدت 24 تا 36 ساعت در یخچال به دور از شرایط یخ زدن قرار دهند و اگر خرید روزانه جگر، دل و یا قلوه باشد بین 48 تا72 ساعت در این شرایط نگهداری شود.

این مقام مسئول تاکید کرد: نظارت بر کشتارهای روز و قصابی‌ها در سطح شهرستان شوشتر بیشتر شده است و در این باره با هر تخلفی به شدت برخورد می‌شود.

انتهای پیام/غ10/ژ1001

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول