اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

استاد دانشگاه شهید بهشتی:

نگاه جنسیتی به زنان باید از میان برداشته شود

خبرگزاری فارس: استاد دانشگاه شهید بهشتی گفت: زن بودن به مراتب چیزی بیش از مؤنث بودن است و نگاه جنسیتی به زنان باید از میان برداشته شود.

نگاه جنسیتی به زنان باید از میان برداشته شود

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، حجت‏الاسلام محمد برمایی صبح امروز در همایش بزرگ بانوان شهر جدید پردیس که به همت شهرداری و شورای اسلامی این شهر و با حضور جمع کثیری از مردم و مسئولان در سالن ورزشی علی بن ابی‏طالب (ع) برگزار شد، اظهار داشت: حضرت فاطمه زهرا (س) اسوه همیشه ماندگار زنان تاریخ بوده و مقام ایشان از چند جهت قابل بررسی است.

وی با طرح این پرسش که آیا مصادیق بانویی در 1400سال گذشته برای زندگی امروز کارایی دارد یا خیر؟ گفت: این موضوع ممکن است در ذهن برخی به یک علامت سئوال تبدیل شود.

برمایی ادامه داد: شاید زندگی زنی در 1400سال پیش دیگر در سال 2012 کارایی نداشته باشد، اما بی‏شک مفهوم وجودی بانویی بزرگوار همچون حضرت فاطمه زهرا (س) می‏تواند تا هزاره‏های آینده نیز اسوه زنان همه عالم باشد.

استاد دانشگاه شهید بهشتی با تشریح تفاوت‏های دو واژه "الگو" و "اسوه" خاطرنشان کرد: حضرت فاطمه (س) را نمی‏توان الگویی برای زنان خواند، بلکه آن حضرت اسوه همه بانوان عالم هستند.

وی ادامه داد: یک الگو همواره تنها می‏تواند در یک یا چند بُعد از زندگی به عنوان سرمشق دیگران مورد تقلید قرار گیرد، مانند فردی که پدری فداکار است اما شهروند خوبی نیست و یا استادی که مدرسی قابل قلمداد می‏شود، اما نمی‏توان وی را همسری شایسته خواند.

برمایی اضافه کرد: اما اسوه فردی موفق و قابل تقلید در همه ابعاد شخصیتی است و حضرت فاطمه زهرا (س) بی‏شک بهترین اسوه زنان عالم است.

وی با تکیه به بخش‏هایی از کتاب "زن در فرهنگ ایران" نوشته جلال ستاری، اسطوره‏شناس معاصر کشورمان، حضرت فاطمه زهرا (س) را تنها بانوی لایق دریافت مقام "صوفیا" ( زنی شایسته در همه ابعاد زندگی) دانست.

استاد دانشگاه شهید بهشتی با بیان اینکه روز ولادت بانوی دو عالم را نباید تنها به مادران تبریک گفت، افزود: معتقدیم که روز زن را علاوه بر مادران و دست‏بوسی از آنها باید به همه زنان عالم تبریک گفت.

برمایی ادامه داد: زن بودن به مراتب چیزی بیش از مؤنث بودن است؛ اگر نگاهی جنسیتی در جامعه به زنان وجود دارد که بخشی از تقصیر آن به بانوان و بخشی دیگر به فرهنگ جامعه باز می‏گردد.

انتهای پیام/و10

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول