مجید اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار داشت: بخش الموت غربی با دارا بودن حدود یک هزار و 200 هکتار سطح زیر کشت فندق رتبه نخست استان قزوین را به خود اختصاص داده است.
وی متوسط عملکرد فندق را حدود یک تن و 500 گرم در هکتار برآورد کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین با اشاره به اینکه از 60 روستای منطقه 52 روستا دارای محصول فندق هستند، ادامه داد: بیشترین فندق منطقه مربوط به روستاهای زردچال، دربند، سوگاه، هیر، ویار، رشکین، قسطین، فشک، روحآباد، پرچکوه، تلاتر، گشنهرود، طیاندشت و پررود است.
اسماعیلی به فواید و مزایای استفاده از این محصول اشاره کرد و گفت: فندق دارای چربی قابل جذب بدن است و اثرات خوب و مفیدی بر سلامت بدن انسان دارد.
به گفته این مسئول؛ برداشت فندق هماکنون به صورت دو پوست انجام شد و معمولاً به صورت تازهخوری و تکپوست برای خشکبار مورد مصرف قرار میگیرد.
گفتنی است؛ برداشت فندق در این منطقه تا اواخر شهریور ماه به طول میانجامد.
انتهای پیام/2667/ی30/ظ1004