ابراهیم توکلی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در جیرفت با اشاره به تشدید نظارت دامپزشکی در ایام نوروز اظهار داشت: مردم فرآوردههای خام دامی مایحتاج خود را از مراکز معتبر و مورد تایید دامپزشکی تهیه کنند.
مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان با بیان اینکه 34 اکیپ ثابت و سیار در دو شیفت کاری صبح و عصر بر فرآوردههای خام دامی در ایام نوروز نظارت دارند، تصریح کرد: این نظارت از 26 اسفند ماه آغاز و تا 13 فروردین ماه سال 92 ادامه دارد.
وی با اشاره به اماکنی که در این طرح مورد نظارت قرار میگیرند، خاطر نشان کرد: مراکز توزیع فرآوردههای خام دامی، رستورانها، هتلها و سایر مراکزی که اقدام به طبخ غذا با فرآوردههای دامی میکنند در این طرح مورد بازرسی و نظارت قرار میگیرند.
توکلی افزود: در این مدت خودروهای ویژه حمل فرآوردهای خام دامی و تمام سردخانههای نگهداری فرآوردههای خام دامی به صورت ویژه کنترل میشوند تا گوشت سالم و بهداشتی در بازار توزیع شود.
مدیرکل دامپزشکی جنوب کرمان با بیان اینکه ماموران دامپزشکی به صورت مستمر بر عرضه فرآوردههای خام دامی در تمام طول سال نظارت دارند، گفت: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه مشکل با شماره تلفن 1512 تماس و یا به شبکههای دامپزشکی در سطح شهرستانها مراجعه کنند.
انتهای پیام/80003/غ20/د1000