ستار اسدپور امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار داشت: شبکه بهداشت و درمان این شهرستان در راستای ارتقای شاخصهای بهداشت و سلامت در جامعه برای عموم مردم فعالیتهای مطلوبی را در طول سال برنامهریزی و اجرایی میکند.
وی ادامه داد: بازرسی اماکن عرضه مواد غذایی و نظارت بر نحوه ارائه خدمات توسط این اصناف، از وظایف مهم بهداشت و درمان بوده که در طول سال به طور مستمر اجرایی میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران افزود: در اجرای این طرح و از ابتدای امسال تاکنون افزون بر هشت تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته از فروشگاههای عرضه مواد غذایی در این شهرستان جمعآوری و معدوم شد.
برخورد بدون اغماض با فروشندگان مواد غذایی فاسد
اسدپور تصریح کرد: این مواد غذایی شامل انواع نوشیدنی، کیک، آب میوه، لبنیات و انواع ترشیجات بوده که پس از شناسایی توسط بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان گچساران جمعآوری شده است.
وی یادآور شد: با نظارت مراجع قضایی و با حضور نماینده دادستان، نسبت به معدومسازی این مواد غذایی در جایگاه مخصوص زباله گچساران اقدام شده است.
اسدپور با بیان اینکه با فروشندگان مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته به طور جدی، قانونی و بدون اغماض برخورد میشود، اظهار داشت: این افراد به مراجع قضایی و اداره تعزیرات حکومتی معرفی شده و بر اساس ضوابط قانونی با آنها برخورد میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گچساران خاطرنشان کرد: مصرف مواد غذایی فاسد به دلیل وجود میکروبهایی مانند سالمونلا و اشرشیاکولای، عوارضی چون تهوع، استفراغ، اسهال، سردرد و سرگیجه و در مواردی نیز بستری شدن را به دنبال دارد.
اسدپور تاریخ تولید و انقضا، مجوز و پروانه ساخت وزارت بهداشت، آدرس کارخانه، نام محصول و مواد تشکیلدهنده را به عنوان پنج مشخصه اصلی مواد غذایی برشمرد.
وی از مردم خواست تا هنگام خرید مواد غذایی به این مشخصات دقت کرده و تخلفات احتمالی را به بازرسان شبکه بهداشت و یا بازرسان امور صنفی گزارش دهند.
اسدپور یادآور شد: این موارد باید بر روی تمام موادغذایی که در فروشگاهها عرضه میشوند، نوشته شده باشد.
انتهایپیام/82014/م20/پ3003