اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

معاون استاندار سیستان و بلوچستان:

نقش بانوان در تداوم انقلاب بر هیچ کس پوشیده نیست

خبرگزاری فارس: معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: نقش بی‌بدیل بانوان در شکل‌گیری، تثبیت و تداوم انقلاب اسلامی و صحنه‌های مختلف دفاع مقدس بر هیچ کس پوشیده نیست.

نقش بانوان در تداوم انقلاب بر هیچ کس پوشیده نیست

به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، رجبعلی شیخ‌زاده در نشست کارگروه تخصصی بانوان و خانواده با حضور معاون آموزش و پژوهش مرکز بانوان و خانواده نهاد ریاست جمهوری و نماینده دفتر رهبر معظم انقلاب در استانداری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بانوان همواره در تمامی صحنه‌های انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی حضوری فعال و چشمگیر داشته‌اند.

وی افزود: نهاد خانواده پایه و اساس شکل‌گیری اجتماع است و هر اقدامی برای تحکیم خانواده کمک بزرگی به بالندگی جامعه محسوب می‌شود.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: بانوان ایران اسلامی امروزه در عرصه‌های مختلف حضوری به مراتب پر رنگ‌تر از گذشته دارند و در حساس‌ترین پست‌های کشور نقش آفرینی می‌کنند.

شیخ‌زاده با بیان اینکه وضعیت بانوان در سیستان و بلوچستان نیز قابل قیاس با گذشته نیست، گفت: اوضاع تحصیلی دختران این استان و حضور بانوان در عرصه‌های مختلف را نمی‌توان با گذشته مقایسه کرد اما با این وجود با متوسط کشوری هنوز فاصله داریم.

وی بیان کرد: شاخص‌های بهداشتی سیستان و بلوچستان رشد قابل ملاحظه‌ای داشته است ولی با متوسط کشور فاصله زیادی دارد و به همین دلیل بر متوسط کشوری نیز تأثیر گذاشته است.

معاون استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به اقدامات انجام شده برای رفاه بانوان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اعتبارات فرهنگی سال 89 فرصتی برای آغاز ساخت سه بوستان بانوان در استان فراهم کرد اما در سال 90 به سبب اختصاص نیافتن اعتبار، اقدام اساسی انجام نشد.

شیخ‌زاده ادامه داد: همچنین چهار کانون بانوان در شهرهای مختلف سیستان و بلوچستان در سال 89 آغاز شد ولی هنوز به علت محدودیت منابع اعتباری کار مهمی انجام نشده و پروژه به صورت ناتمام باقی مانده است که اگر این روند ادامه یابد، دچار فرسودگی می‌شود.

وی اضافه کرد: سکونتگاه‌های غیر رسمی نقطه آسیب‌زای سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود گرچه دستگاه‌هایی برای ساماندهی آنها تشکیل و مشخص شده اما به سبب نبود منابع اعتباری اقدامی انجام نشده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: به لحاظ دور بودن مراکز بهداشتی - درمانی و فاصله زیاد روستاها در این استان 11درصد مرگ و میر مادران در جاده‌های مواصلاتی اتفاق می‌افتد.

لیلا کدخدایی افزود: برخی مردان در این استان هنگامی که همسرشان بیمار می‌شود حاضر نیستند هزینه درمان او را پرداخت کنند و می‌گویند با این میزان هزینه می‌توانم همسر جدید انتخاب کنم.

وی یکی از عمده مشکلات برخی زنان سیستان و بلوچستان را ثبت نشدن ازدواج عنوان کرد و اظهار داشت: بعضی از مردان برای اینکه راحت‌تر بتوانند همسر دوم، سوم و حتی چهارم اختیار کنند ازدواجشان را ثبت نمی‌کنند و همین مسئله موجب می‌شود که در زمان فوت و یا حتی زنده بودن مرد، همسر وی از کمک‌های امدادی، یارانه و امثال آن محروم شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان گفت: ازدواج دختران و زنان ایرانی با اتباع بیگانه در سیستان و بلوچستان و بلاتکلیفی آنان پس از بازگشت شوهر به وطن خودش و همچنین بی تکلیف ماندن فرزندان از دیگر مشکلات موجود در منطقه است.

کدخدایی، از معاون آموزش و پژوهش مرکز امور بانوان و خانواده نهاد ریاست جمهوری و نماینده دفتر رهبر معظم انقلاب خواستار رسیدگی بیشتر به وضعیت بانوان سیستان و بلوچستان شد.

انتهای پیام/75002/غ/گ1003

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول