به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، علی حسنی یزدی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران در مرکز بهداشت خراسان رضوی، اظهار کرد: گروه بهداشت محیط و حرفهای خراسان رضوی امسال برنامهایی مدون را در دستور کار دارد تا تمام مراکز غذایی اعم از رستورانها و مساجد و دیگر اماکن که توزیع غذا و یا پخت شیرینی را دارند زیر نظر مرکز بهداشت نظارت شوند.
وی در ادامه گفت: بیشترین توجه مرکز بهداشت امسال در آستانه ماه رمضان به مراکز پخت و توزیع زولبیا و بامیه اختصاص دارد.
مدیرگروه بهداشت محیط و حرفهای خراسان رضوی خاطرنشان کرد: سال گذشته نمونهبرداری از مواد غذایی در این مراکز انجام گرفت و نمونههای مشکوک بسیاری پیدا شد که امسال با توجه به موارد مشکوک سال گذشته، تصمیمی اتخاذ شده است تا شرایط مطلوبی برای پخت و توزیع مواد غذایی در نظر گرفته شود.
حسنی یزدی اضافه کرد: مرکز بهداشت خراسانرضوی اطلاعیهای قبل از ماه رمضان در ارتباط با شرایط پخت زولیبا و بامیه و شست وشوی خرما در مساجد از طریق رسانهها داده است و تمام مراکز ملزم به رعایت این اطلاعیه هستند.
وی با توجه به گستردگی نظارت بر مواد غذایی در ماه رمضان امسال ادامه داد: مرکز بهداشت برای کل استان خراسان رضوی 88 اکیپ نظارتی که دارای 119 پرسنل است در نظر گرفته است.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفهای خراسان رضوی تصریح کرد: توزیع مواد غذایی فقط از طریق مراکز تولید که دارای مجوز بهداشت میباشند امکانپذیر است و سوپرمارکتها و دیگر مراکز نمیتوانند در بحث توزیع فعالیت کنند و در صورت مشاهده، مرکز بهداشت اقدام به تعطیل کردن آن واحد میکند.
حسنی یزدی گفت: سال گذشته حدود، 19 هزار و 395 مورد بازدید از مراکز غذایی انجام شد که از این تعداد صد و 76 مورد را مرکز بهداشت به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی در کار تعطیل کرد.
وی افزود: تمام مراکز تهیه و توزیع غذا در سراسر استان خراسان رضوی باید پروانه کسب، جایگاه بهداشتی و مجوز بهداشت را داشته باشند.
انتهای پیام/ح20