به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر محمدباقر جبلی صبح امروز در نشست هماهنگی برنامههای شبکه بهداشت در ایام ماه مبارک رمضان اظهار داشت: با توجه به نزدیکی به ماه مبارک رمضان لازم است در این ایام نظارت و کنترل بیشتری بر اماکن عرضه و فروش مواد غذایی صورت گیرد و با متخلفان موازین بهداشتی طبق ضوابط عمل شود.
جبلی افزود: یک بررسی میدانی برای شناسایی ماشینهای حمل و عرضه مواد غذایی انجام شده و برنامهریزی مناسبی برای حل این مشکل انجام شود.
وی با اشاره به مشکل عرضه و فروش زولبیا و بامیه به صورت غیربهداشتی در این ایام تصریح کرد: با هماهنگی مجمع امور صنفی افرادی که اقدام به فروش زولبیا و بامیه میکنند شناسایی شده و اطلاعرسانی در ارتباط با رعایت موازین بهداشتی صورت گیرد.
سرپرست مرکز بهداشت دیلم بر اجرای مداوم و مستمر بازدید اکیپی از مراکز عرضه مواد غذایی حساس توسط بازرسان بهداشت محیط تاکید کرد.
وی با اشاره به نظارت بر کار نانواییها در این ایام بیان داشت: نانواییهای شهرستان با دقت و حساسیت نسبت به رعایت اصول بهداشتی هر 15 روز یکبار باید بازدید شوند.
جبلی در ادامه این نشست یادآور شد: در بازدیدها یکسانسازی صورت گرفته تا جای اعتراضی برای متصدیان نباشد.
جبلی گفت: در شهرستان دیلم 9 نفر بازرس بهداشت محیط در کشیکهای صبح و عصر نظارت بر اماکن عرضه و فروش مواد غذایی را انجام میدهند.
مسئول بهداشت محیط و حرفهای شهرستان دیلم نیز در ادامه این نشست گفت: بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس نظیر کبابی، غذاهای بیرون بر، شیرینی فروشی، رستورانها با دقت نظر و ریزبینانه انجام گیرد و متصدیان متخلف به تعزیرات معرفی شوند.
فاطمه علیمرادی افزود: کلرسنجی آب در حین کشیکهای بعد از ظهر انجام شده و گزارش کشیکهای بعد از ظهر باید بلافاصله به ستاد شبکه ارسال شود.
علیمرادی در ادامه اظهار داشت: بازرسان در حین بازدیدها بر عدم استفاده عطاریها و آجیل فروشیها از قرص برنج(فسفید آلومینیوم) تاکید داشته باشند.
انتهای پیام/ح20/د1000