به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، حسین اصغری بعدازظهر امروز در نخستین جلسه کارگروه تخصصی صنایع تبدیلی کشاورزی اتاق بازرگانی مازندران اظهار داشت: 40 واحد عملآوری انواع محصولات شیلاتی در مازندران فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه حدود 400 واحد عملآوری محصولات شیلاتی در کشور فعالیت میکنند و مازندران در این زمینه سهم قابلقبولی دارد، یادآور شد: از 115 واحد تولید کنسرو ماهی در کشور، 12 واحد در مازندران مشغول به فعالیت هستند.
این مسئول با اشاره به اینکه مازندران توان تولید 80 میلیون قوطی کنسرو در سال را دارد، تصریح کرد: به دلیل وابستگی در مسائل جوی و دریایی، در تهیه مواد اولیه با چالش مواجه هستیم.
اصغری متذکر شد: عمدهترین مشکل واحدهای عملآوری محصولات شیلاتی، مشکل سرمایه در گردش است که توجیهپذیری واحدهای صنعتی را با چالش مواجه کرده است.
وی گفت: نتوانستیم اولویتبندی واحدهای صنعتی را در سطح استان انجام دهیم.
اصغری یادآور شد: در یک فصل انباشت محصول داریم و در فصلی دیگر با کمبود محصولات دریایی مواجه میشویم چراکه تبدیل و بستهبندی فرآوری در فصلی که محصول به وفور وجود دارد، صورت نمیگیرد.
این مسئول شیلات مازندران خاطرنشان کرد: سالانه در دنیا 150 میلیون تن محصولات دریایی تولید میشود.
انتهای پیام/ش30/گ1003