به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی شیلات سیستان، حسن خمر اظهار داشت: به مناسبت هفته جهاد کشاورزی، به منظور فرهنگسازی مصرف آبزیان، با هدف اهمیت غذایی گوشت آبزیان بعنوان غذای سلامتی و گسترش فعالیتهای آموزشی و به منظور آشنایی افراد علاقمند با روشهای جدید طبخ آبزیان و همچنین بالا بردن سرانه مصرف آبزیان در استان، یک دوره کلاس آموزشی طبخ آبزیان امروز در دبیرستان دخترانه کار و دانش فجر شهرستان زابل برگزار شد.
وی گفت: در این دوره آموزشی تعداد 140 نفر روز از بانوان شهرستان زابل که از کارکنان شاغل در ادارات، آموزش و پرورش و زنان خانه دار هستند زیر نظر مدرس اعزامی از سازمان شیلات ایران با روشهای جدید طبخ انواع آبزیان آشنا شدند.
مدیرکل شیلات سیستان تصریح کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون سه دوره کلاسهای طبخ آبزیان در شهرستانهای استان برگزار شد که تعداد 498 نفر روز در این کلاسها شرکت کردهاند و تا پایان سال در تمامی شهرستانها این دورهها برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ب30/ض1002