مجید اسدی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شهربابک با اشاره به برنامههای ذبح دام توسط هیئتهای مذهبی در این ایام اظهار داشت: در این ایام اکیپهای دامپزشکی نظارت ویژهای بر ذبح دامهای نذری دارند و در این راستا چهار اکیپ ثابت و سیار آماده خدمترسانی به شهروندان بردسیری در سطح شهرستان و کشتارگاه دام هستند.
وی افزود: در این راستا از مردم و به ویژه هیئتهای عزاداری درخواست داریم، برای اطمینان از سلامت دامهای قربانی و گوشتهای مصرفی عملیات ذبح با نظارت کارکنان بازرسی و نظارت بهداشتی این شبکه صورت گیرد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهربابک ابراز داشت: در ایام سوگواری سالار شهیدان به ویژه تاسوعا و عاشورا بعضی از خیران در مسیر حرکت هیئتهای مذهبی اقدام به ذبح دام نذری میکنند که به منظور حفظ سلامت مصرفکنندگان گوشت این گونه دامها و تامین بهداشت عمومی جامعه توصیه میشود، دام قربانی برای ذبح به کشتارگاه انتقال یابد.
وی افزود به منظور اطمینان از سلامت گوشت استراحت دامهای کشتاری حداقل به مدت 12 ساعت قبل از کشتار انجام و از کشتار دامهای خسته اجتناب شود و همچنین برای جلوگیری از برخی عفونتهای احتمالی به ویژه بیماری تب کریمهکنگو و ترد شدن گوشت لاشه دامهای کشتار شده در شرایط بهداشتی مناسب حداقل به مدت 24 ساعت قبل از طبخ در دمای یخچال نگهداری شود.
مجید اسدی تصریح کرد: به این منظور شبکه دامپزشکی شهرستان شهربابک در روز تاسوعا و عاشورا از ساعت هفت صبح تا 21 شب آماده خدمترسانی به عموم عزاداران حسینی است.
انتهای پیام/80023/ق20/د1000