به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، مهرداد دلیلی ظهر امروز در نشستی با مدیران شرکت پگاه خوزستان اظهار کرد: هدف از برگزاری دورههای آموزشی نظارت بهداشتی بر تولید شیر خام، به حداقل رساندن شیوع بیماریهای ناشی از شیر و فرآوردههای لبنی آلوده و ارتقای سطح سلامت و بهداشت عمومی جامعه است.
وی اضافه کرد: در راستای اجرای شیوهنامه نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی و افزایش آگاهی دامداران و مدیران مراکز جمع آوری شیر خام در خصوص سلامت و بهداشت شیرخام تولیدی، دوره آموزشی چگونگی تولید شیر خام بهداشتی توسط کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان و با همکاری شرکت پگاه خوزستان برگزار میشود.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی خوزستان افزود: در این دوره آموزشی نحوه حمل و نقل بهداشتی شیر خام از تولید تا فرآوری، عوامل ایجاد آلودگی شیر خام شامل میکرو ارگانیسمهای بیماریزای مسبب بیماریهای ورم پستان، آلودگیهای محیطی و عوامل احتمالی فساد شیر در حمل و نقل با استفاده از وسایل کمک آموزشی مانند فیلم، پوستر و ... به حاضران آموزش داده میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در این دوره آموزشی بیش از 2 هزار دامدار در 16 شهرستان در سطح استان آموزشهای بهداشتی تولید شیر خام را فرا میگیرند و طبق برنامهریزیهای صورت گرفته در تلاش هستیم که برگزاری کلاسهای آموزشی برای دامداران تداوم داشته باشد.
انتهای پیام/72001/ل20/ژ1001