احمد موسوی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در زنجان، اظهار داشت: شهرستان زنجان درکشت و تولید محصول برنج در سطح استان رتبه نخست را دارد.
وی به محصول برنج شهرستان زنجان اشاره کرد و افزود: شهرستان زنجان دارای ظرفیت کشت و تولید خوبی در این بخش است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان زنجان به سطح زیر کشت محصول برنج اشاره و خاطرنشان کرد: سطح زیر کشت این محصول در زنجان 2 هزار و 100 هکتار است.
این مسئول با بیان اینکه این سطح زیر کشت برای شهرستان زنجان مناسب است، گفت: ظرفیتهای زنجان در این بخش قابل توجه است.
موسوی به میزان تولید این محصول نیز اشاره کرد و ابراز داشت: 7 هزار و 350 تن شلتوک از اراضی شهرستان برداشت میشود.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان زنجان با بیان اینکه مطابق برآورد رشد مناسبی در تولید برنج وجود داشته است، افزود: توسعه روند رو به رشد مورد تاکید قرار دارد.
وی به توزیع بذور یونجه در اراضی شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: در سال گذشته 2 هزار 500 کیلوگرم بذر یونجه جهت کشت و تقویت اراضی کم بازده شهرستان اختصاص یافته است.
موسوی با بیان اینکه این تقویت اراضی کم بازده شهرستان برای تولید علوفه است، عنوان کرد: در شهرستان میزان علوفه تولیدی خوبی وجود دارد.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان زنجان، شهرستان زنجان را داری از ظرفیتهای مناسب در بخش کشاورزی عنوان کرد و گفت: زنجان در بخشهای مختلف عملکرد خوبی دارد.
این مسئول بخش باغبانی را یادآور شد و تاکید کرد: شهرستان زنجان دارای محصولات مهمی در این بخش از کشاورزی استان است.
وی به محصول سیب باغات زنجان اشاره کرد و ابراز داشت: سیب زنجان یکی از محصولات مهم استان و صادراتی است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان زنجان با بیان اینکه بخش زراعت نیز از بخش های مهم در زنجان است، گفت: در این بخش نیز زنجان تولیدات خوبی دارد.
موسوی توسعه بخش تولید در زراعت زنجان را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: توسعه تولیدات کشاورزی در این بخش مورد تاکید قرار دارد.
وی بخش دام و طیور زنجان را نیز یادآور شد و گفت: در این بخش شهرستان زنجان عملکرد قابل قبولی داشته است.
انتهای پیام/73007/ن30