به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، به نقل از روابطعمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، سیدحبیب حسینی اظهار داشت: شناسنامه دار کردن لاشه دامهای سبک و سنگین در کشتارگاه آغاز شد که از این پس تمامی لاشههای عرضه شده در قصابیهای قاین دارای لیبل میباشند.
وی افزود: بر روی هر لاشه چهار عدد لیبل چسبانده شده که تاریخ کشتار، تاریخ مصرف، نوع دام و شرایط نگهداری گوشت بر روی آن درج شده است و مصرفکنندگان میتوانند با اطمینان خاطر از اینکه تمامی مراحل کشتار دام تحت نظارت و بازرسی بهداشتی دامپزشکی بوده، گوشت را مصرف کنند.
رئیس شبکه دامپزشکی قاینات ادامه داد: استفاده از گوشت سالم و مطمئن از نیازهای اساسی مردم در سبد غذایی آنها است.
حسینی با اشاره به همکاری مطلوب فرمانداری و شهرداری قاین تصریح کرد: درحال حاضر کشتارگاه به پیش سرد، جرثقیل، کارواش وسایل نقلیه و دستگاه لیبلگذاری مجهز شده که در این راستا اعتباری بالغ بر 400 میلیون ریال هزینه شده است.
وی متذکر شد: پس از اجرای این طرح بازرسان بهداشتی دامپزشکی در صورت مواجه با هرگونه گوشت فاقد لیبل در مراکز عرضه، نسبت به انجام اقدامات قانونی اقدام میکنند.
انتهای پیام/69008/ش/پو3002