یوسف جلوخانی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در قزوین اظهار داشت: اندازهگیری دقیق و مرتب شیر، چربی، پروتئین، تیپ، تولید مثل و طول عمر اقتصادی به منظور برآورد توان تولیدی گاوهای شیری از اهداف طرح رکوردگیری است.
وی ادامه داد: با اجرای عملیات ثبت مشخصات و رکوردگیری میتوان کاهش فاصله گوسالهزایی و رسیدن به حد استاندارد و مطلوب، صرفهجویی در مصرف مواد خوراکی و بهبود مدیریت افزایش تولید شیر، چربی و مواد جامد شیر، کنترل و کاهش ورم پستان را تنظیم کرد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: اجرای این طرح موجب افزایش سطح آگاهی دامداران، آشنا شدن با روشهای جدید پرورش و نگهداری گاو، تأمین بخشی از منابع اطلاعاتی دستگاههای تحقیقاتی به ترویجی و تأمین اطلاعات مورد نیاز در برنامههای اصلاحنژادی میشود.
به گفته این مسئول میانگین تولید شیر در گلههای زیر پوشش 34 کیلو و 48 گرم است.
انتهای پیام/2667/ب20/ظ1004