اخبار فارس من افکار سنجی دانشکده انتشارات توانا فارس نوجوان

استانها

مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل مطرح کرد

تلاش برای تعطیلی 9 باب کشتارگاه سنتی در اردبیل

خبرگزاری فارس: مدیرکل دامپزشکی اردبیل گفت: در حال حاضر در سطح استان اردبیل هفت باب کشتارگاه صنعتی دام و طیور فعالیت می‌کنند.

تلاش برای تعطیلی 9 باب کشتارگاه سنتی در اردبیل

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، صادق صالحی ‌در جریان بازدید از کشتارگاه صنعتی اردبیل اظهار داشت: ما در سطح استان پنج باب کشتارگاه صنعتی طیور و دو باب کشتارگاه صنعتی دام داریم که این دو کشتارگاه در اردبیل و پارس‌آباد متمرکز شده و گوشت مورد نیاز سایر مناطق از این طریق تأمین می‌شود.

وی کشتارگاه مدرن و با ظرفیت مناسب اردبیل را یکی از کشتارگاه‌های مجهز شمال‌غرب کشور توصیف کرد و افزود: از طریق این کشتارگاه، کشتار دام وارداتی بخش عظیمی از استان‌های کشور صورت می‌گیرد.

صالحی از تلاش برای تعطیلی 9 باب کشتارگاه سنتی دام در مناطق مختلف استان خبر داد و تصریح کرد: ‌در این زمینه فعالیت‌های مثبتی را شاهد و ناظر هستیم که به تدریج این کشتارگاه‌ها از حیز انتفاع خارج شده و جایگزین آن کشتارگاه‌های صنعتی می‌شود.

این مسئول خاطر نشان کرد: ‌از ابتدای امسال تاکنون بیش از 170 هزار رأس دام سبک و سنگین در کشتارگاه‌های استان کشتار شده است تا مایحتاج و مواد دامی مورد نیاز جامعه تأمین شود.

وی اضافه کرد: در همین مدت 7 میلیون و 700 هزار قطعه طیور در کشتارگاه طیور ذبح شده و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، مدیرکل دامپزشکی استان اردبیل به فرآیند نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی در این زمینه اشاره کرد و ادامه داد: ما همواره سعی کردیم با برنامه‌ریزی درست به گونه‌ای حرکت کنیم تا فرآورده‌های خام دامی سالم، بهداشتی و مطمئن وارد بازار مصرف شده و در دسترس مردم قرار گیرد.

صالحی با تاکید بر ضرورت نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از مرحله تولید تا مصرف محصولات دامی در راستای ارتقای سطح کیفی و بهداشتی تولید کشتارگاه‌ها بیان کرد: سلامت جامعه در گرو سلامت فرآورده‌های خام دامی است.

وی از احداث یک باب کشتارگاه صنعتی دام در خلخال خبر داد و یادآور شد: این پروژه با پیشرفت 50 درصد در حال احداث است.

صالحی گفت: ‌با بهره‌برداری از این کشتارگاه‌ها، کشتارگاه‌های دام و طیور صنعتی فعال استان به هشت باب رسیده و امکان ارائه خدمات مطلوب‌تر نیز فراهم می‌آید.

وی افزود: برای ارائه خدمات مطلوب به مردم استان با تعامل و همکاری‌های بین بخشی برنامه‌ریزی‌های لازم برای ساماندهی کشتارگاه‌های سنتی آغاز شده و با جدیت تمام طرح تجمیع و ساماندهی کشتارگاه‌های سنتی پیگیری می‌شود.

این مسئول تصریح کرد: در آینده‌ای نزدیک فقط کشتار در کشتارگاه‌های صنعتی انجام می‌شود تا نظارت‌های دامپزشکی با دقت و سرعت بیشتری انجام شود.

صالحی در پایان خاطر نشان کرد: با فعالیت کشتارگاه‌های موجود در حال حاضر تمامی طیور مصرفی استان به صورت بسته‌بندی مناسب و هویت‌دار وارد بازار مصرف و چرخه عمومی می‌شود.

انتهای پیام/62004/ش30/چ3000

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
Captcha
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پر بازدید ها

    پر بحث ترین ها

      بیشترین اشتراک

        اخبار گردشگری globe
        تازه های کتاب
        اخبار کسب و کار تریبون
        همراه اول